sila klik sini

Tuesday, 16 May 2017

MOTHERS DAY KAT WARUNG KOPI LIMA :p

Tuesday      16 mei 2017

Assalamualaikum ya sahabat....

Jumaat hari tu cam best je sebab nak cuti2 hujung minggu...tetiba dah selasa ni hah! Longlai je badan...
Ahad hari tu semperna hari ibu kenkonon nye cik bos dgn anak2 ajak lanje hakak pi mkn2 la kunun...padahal tiap2 minggu memang mkn free je pon...hahaha...hakak tukang ikut je...diorng la anak beranak duk kalut pilih tempat nak makan...konfius hokey ni hari ibu ke hari ayah dan anak anak anak nye????


Setelah terjerit2 sambil sume nak menang dgn pilihan memasing akhirnye diorng sebulat suara nak makan kat warung kopi lima...sekali lagi hakak konfius???  Kemain lama bertekak akhirnye bawak hakak mkn kat warung je   -__-' 
Takpe la sekurang2 nye dpt makan paling penting xyah masak uolls...warung pon warung la :p

Tapi bila dah sampai tu tekezut hakak sebab kemain warung dia...vogue gituuu...warung hipters upenye 



akhirnye akak dpt buat pilihan sendiri...hehe...dessert pilihan akak...jadi la amik seketul je share reramai...manis xle mkn byk2...bahaya...sedap dik non...lembut je pavlova dia menyesal lak amik 1 je semalam...sepatutnya amik 7  trus semalam....



 Set nasi goreng pilihan diorng...mentang2 akak dah lama x masak nasi goreng so diorng kire cam lepas dendam la ni...order set setalam trus mencungap masing2 nak mengabiskan nye...sumbat la selagi bole kan...


Alhamdulillah sume sedap2 xde yg x sedap melainkan yg sedap2 belaka...bersama set ni nnti dapat 1 jug air lemon tea,sup sayur dan sambal untuk ketam udang sotong tu...


Sebelom balik sempat kak long snap gamba akak...

Pastu helmet pon sebuk nak begamba gak...dia suh taruk k gamba dia kat sini...hahaha...dah besa di sume pon pandai perangai pon hebatttt sangat ':p



Ok la sampai sini je x best la up guna fon ni cam serba x kene je...sori blom sempat singgah umah uolls nnti akak skodeng ye....muahhhh!!!






6 comments:

  1. comei ye kak mel, mcm anak dara hihii
    amboii sedapnya nmpk mr.crab tu..

    ReplyDelete
  2. Nama je warung ya tapi restoran yang cantek seperti model nya juga yang semakin slim....

    ReplyDelete
  3. Ni kira bukan warung cabuk,
    restoran class gitu.
    Selamat menyelim.

    ReplyDelete
  4. Pergh sangat gambo bawah tu beb....Nyaris nak ngurat. Ingat kak long tadi hihi....

    Tak kiralah namanya warung ke hape....janji food dia ketam beratur haha

    ReplyDelete
  5. Wah.. kemain hipster warung eh.. geram lak den tengok kotam tu ha.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Warung hipster rupanya... oklah jugakan... sedapnya nampak ketam tu kak oiii... hehehe

    ReplyDelete