sila klik sini

Thursday, 11 May 2017

MAK ENON @ HELMET @ ZARA DAH SEKOLAH

11 may 2017

Lama x cite2 pasal minah kudut ni kan...hahaha...minah ni baru je mula sekolah balik...kalau sape ingat kes taun lepas minah ni sempat sekolah seminggu je...pastu meroyan siap mengigau demam bagai...baru2 ni je dia tetiba kemain riang nak sekolah...hari2 zikir kat akak dgn cik boss...so kiteorng try anta dia...alhamdulillah tgok cam ok je...happy je time akak antar and amik dia...



 Zara dlm pakaian sekolah...ni saiz paling kecit k...tapi tetap la mengeloboh camtu...kudut sgt lak dia ni makan aiskrim 2 baldi pon xde kesan...hahaha


First day kat skola...kemain happy muka dia x sabar2 nak masuk...akak pulak yg cuak takut dia melolong meroyan plak kang...tapi syukur alhamdulillah dia ok je siap tata2 kat akak dgn bapak dia... 


Masuk2 je trus dapat boypren...hahaha...kemain peramah jejaka2 dlm kelas ni...sume sebuk nak hello kawan2...zara pon ape lagi trus mengedik la minah tu :D


Mintak2 kekal la minah kudut ni nak sekola...mohon doa dari sume jugak... :)




8 comments:

  1. hihii comel zara pakai tdung dgn baju lobos

    ReplyDelete
  2. aminn., mugo dipermudahkan urusan izara chomey disitu., ;p

    ReplyDelete
  3. First day dah dapat boypren? Hebat betul si Izara ni. Harapnya kekallah bertadika, maklumlah boypren pun ramai di sana. Duduk rumah teman omaknya nak buat apa ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...si kecik izara dah suka ke sekolah.Seronok tu kawan ramai,boyfriend pun ada .
    Kudut pun comel kan izara...

    ReplyDelete
  5. Amboi Zara, awal awal dah tunjuk skill nampak hihi...
    Tahun lepas dia belum bersedia kotnya Mel

    ReplyDelete
  6. Alololo.. comellah dia.. sekali lagi.. lama tak jenguk sini..

    ReplyDelete
  7. Hahahaha comel kemain dak Zara. Petit budaknya... alahai.. cute..

    ReplyDelete