sila klik sini

Monday, 8 May 2017

KEMAS RUMAH HOI!! X LAMA LAGI NAK POSE :p

Assalamualaikum....
Entry simple sebab guna fon pepaham jelah...tq pada yg komen2 semalam...wah semakin bersemangat ni nak mencoret kembali...ok la xmo bebel panjang...minggu sudah cik bos tetiba rajin nak kemas2 umah...akak pon ape lagi trus jelah setuju...wei bkan senang tau cik bos nak tetiba jadi rajin...hehehe...so sebelom dia jadi malas balik laju2 akak senaraikan tugas2 utk dia...lama cik bos temenung...semacam ada sedikit penyesalan dlm riak wajahnye...hahaha...fedulik hape kan dah dia yg tetiba rajin...so pagi tu lepas sarapan operasi punggah2 campak2 sapu2 pon bermula...


 Ibarat di langgar garuda...habuk bawah2 sofa tu sebakul ye...ntah celah mana dtg habuk tu pon xtau la...dasar x malu orng x jempat selamba je menebeng dlm umah orng...beranak pinak pulak tu... :'D   akak tolong sesikit je hari tu...cik boss dgn abang ngah je buat sume...zara cam biase la tukang bagi arahan...gile kuasa btol minah tu...nyampah akak

Akak syak maybi gamba ni la punca cik boss tetiba jadi rajin...mungkin dia sedikit seram tgok jelingan mata akak ni...hahaha...ganas kan...hahaha


Ok la sampai sini je esok cerita2 lain k...bye uolls  :)

7 comments:

  1. Untung lah ada yang offer tolong kemas....kurang penat kan.Rumah akak ni kalau abang nak tolong pun dah last minute nak raya ,masa tulah nak sapu sawang,sapu abuk.
    Cantek rumah Linda :-)....

    ReplyDelete
  2. kjp je dah nak masuk bulan ramadan, untung la ada org tlong kemas..hihii

    ReplyDelete
  3. Wah ..dah datang semangat nak raya lattew..😆

    ReplyDelete
  4. Hah! Dah keluar dah pun. Ingatkan dah bersara sebab penat nak berceloteh. Ni nak dekat raya, memanglah kena kemas rumah. Kasi halau itu semua tenants katanya.

    Kalau saya tengok gambar tu pun takut. Itu kalau saya jadi bibiklah. Kalau saya jadi mem, jeling macam tu takda maknanya saya nak heran tau! Hahaha!

    ReplyDelete
  5. Hihihi pandai ko ye Mel..
    Terus siapkan list lagi utk apa dikemas..
    Mahu tak menyesal en suami tu hahahhaha..

    Akak pun belum mengemas lagi mel..
    Puasa dah dekat..
    Nak mengemas bulan puasa memang lah tak nya..

    Nak list juga untuk en suami hihihi

    ReplyDelete
  6. Hihi....alang alang dah offer nak menolong ye Mel....
    Hish....mengancam sungguh jelingan tu, mak pun boleh terpukau dan dipukau hokey!!

    ReplyDelete
  7. Part kemas rumah, ketuanya en. Hb.. tapi beliau akan buat time wife dia ni takde kat rumah.. hahaha.. sebab hape.. sayang nak buang itulah, sayang nak buang inilah.. sudahnya lebih baik ai takde dekat rumah. Tau2 dah bersih rumah.

    ReplyDelete