sila klik sini

Tuesday, 16 May 2017

KAK LONG DAH ABIS MATRIK...YABEDABEDUUUU

 Rabu     17  may  2017

Assalamualaikum sume... :)

Pekabo? Harap2 sume sehat...minggu lepas hari selasa petang akak dan cik boss dgn perasaan dan semangat yg membara pi ke londang buat kali terakhir...pi mengambik minah kak long berserta barang2 nye...alhamdulillah abis dah pengajian kak long kat sana selama setaun...syukur beribu kali syukur bila kak long balik dgn keadaan baik2 saje sama cam time kiteorng hanta dia dulu... ;p



 Jem teruk dlm tu...mana x nye sume mak bapak pon nak mengambil anak memasing...


Hadap jelah sambil denga lagu...bukan bole buat pape pon kan...nak singgah kafe cam tutup je...ehh!!! :'D

 Bilik kak long selama setaun...kawan2 kak long yg bertiga tu sume dah balik...kak long paling last keluar...akak tunggu gak minah tu nangis ke hape kan...tapi hampa dik non xde pulak dia buat drama...hahaha...melepas akak nak gelak2 kan dia :'D


 Sempat snap seketul dua buat kenangan...nnti kalau bang ngah dpt tawaran belaja sini pon akak suka gak...dekat senang nak berulang tgok2 dia...lagi pon kak long ckp hantu2 kat sini sume dah kenal dgn dia...so nnti bleh dia kenalkan bang ngah sebagai adik dia...inshaa Allah x kene ganggu...hahaha...adehhh...menyakat adik je keje dia...termenung gak la mamat bang ngah bila dengo :'D


Lepas ni dah x dpt la kak long nak santai2 sambil tgok pemandangan yg aman camni...sedih je muka minah tu


Tapi kesedihan dia x lama sebab lepas je punggah barang masuk kete trus laju2 cik boss bawa kiteorng makan pancake ahmad lim yg mabeles ni....sedapppp gilosss...makan sambil nangis...        T_______T




Ok sampai sini je....panjang umur nnti hakak cerita2 lagi ....





6 comments:

  1. Mudah2an lepas ni kak Long dapat teruskan pengajian ke U

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah hbis matrik sudehhhh
    ingt senang nak go on matrik klu tak struggle..hope anak akk terus maju jaya..

    ReplyDelete
  3. Ingat lagi entry hang dulu pasal kak Long masuk matrik Mel. La ni dah habis pulak. Sekejap beno rasanya...

    Den pulak nak menganto anak Matrik bulan 6 ni weyh.
    Untunglah hang dapat Matrik dekat...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, nanti tunggu masuk u pulak ya kak?

    ReplyDelete
  5. Sekejap je dh abis matrik ya...lama lah kak long bercuti sampai bulan 9 kan baru sambung degree...mudah2an dpat pilihan yang terbaik.

    ReplyDelete
  6. Sekejap je dh abis matrik ya...lama lah kak long bercuti sampai bulan 9 kan baru sambung degree...mudah2an dpat pilihan yang terbaik.

    ReplyDelete