sila klik sini

Tuesday, 16 May 2017

KAK LONG DAH ABIS MATRIK...YABEDABEDUUUU

 Rabu     17  may  2017

Assalamualaikum sume... :)

Pekabo? Harap2 sume sehat...minggu lepas hari selasa petang akak dan cik boss dgn perasaan dan semangat yg membara pi ke londang buat kali terakhir...pi mengambik minah kak long berserta barang2 nye...alhamdulillah abis dah pengajian kak long kat sana selama setaun...syukur beribu kali syukur bila kak long balik dgn keadaan baik2 saje sama cam time kiteorng hanta dia dulu... ;p



 Jem teruk dlm tu...mana x nye sume mak bapak pon nak mengambil anak memasing...


Hadap jelah sambil denga lagu...bukan bole buat pape pon kan...nak singgah kafe cam tutup je...ehh!!! :'D

 Bilik kak long selama setaun...kawan2 kak long yg bertiga tu sume dah balik...kak long paling last keluar...akak tunggu gak minah tu nangis ke hape kan...tapi hampa dik non xde pulak dia buat drama...hahaha...melepas akak nak gelak2 kan dia :'D


 Sempat snap seketul dua buat kenangan...nnti kalau bang ngah dpt tawaran belaja sini pon akak suka gak...dekat senang nak berulang tgok2 dia...lagi pon kak long ckp hantu2 kat sini sume dah kenal dgn dia...so nnti bleh dia kenalkan bang ngah sebagai adik dia...inshaa Allah x kene ganggu...hahaha...adehhh...menyakat adik je keje dia...termenung gak la mamat bang ngah bila dengo :'D


Lepas ni dah x dpt la kak long nak santai2 sambil tgok pemandangan yg aman camni...sedih je muka minah tu


Tapi kesedihan dia x lama sebab lepas je punggah barang masuk kete trus laju2 cik boss bawa kiteorng makan pancake ahmad lim yg mabeles ni....sedapppp gilosss...makan sambil nangis...        T_______T




Ok sampai sini je....panjang umur nnti hakak cerita2 lagi ....





11 comments:

  1. Mudah2an lepas ni kak Long dapat teruskan pengajian ke U

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah hbis matrik sudehhhh
    ingt senang nak go on matrik klu tak struggle..hope anak akk terus maju jaya..

    ReplyDelete
  3. Ingat lagi entry hang dulu pasal kak Long masuk matrik Mel. La ni dah habis pulak. Sekejap beno rasanya...

    Den pulak nak menganto anak Matrik bulan 6 ni weyh.
    Untunglah hang dapat Matrik dekat...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, nanti tunggu masuk u pulak ya kak?

    ReplyDelete
  5. Sekejap je dh abis matrik ya...lama lah kak long bercuti sampai bulan 9 kan baru sambung degree...mudah2an dpat pilihan yang terbaik.

    ReplyDelete
  6. Sekejap je dh abis matrik ya...lama lah kak long bercuti sampai bulan 9 kan baru sambung degree...mudah2an dpat pilihan yang terbaik.

    ReplyDelete
  7. Pe khabo?
    Lamo den tak singgah sini.
    Nanti den belek2 entry dalam blog ni yo..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dah habis matriks... so to get ready untuk yang selepas-selepas ni pulak. Good luck.

    ReplyDelete
  9. Sekejap je dah habis setahun ya. Moga lepas ni dapat sambung belajar lagi. Siapa yang sedih sebenarnya nak tinggalkan PM Londang ni? Kak Long ke atau emaknya? Nampak macam emak aje yang over selpie kat sini. Hahaha!

    Moga Abang Ngah dapat matriks kat sini juga. Selain dari senang mak nak datang melawat, hantu-hantu pun katanya dah BFF dengan Kak Longkan. Sure tak berani depa nak kacau adik BFF depa ^_^

    ReplyDelete
  10. wahh, kali terakhir 8 tahun dulu wak hntr anak wak sekolah kat londang ni., huhu2

    ReplyDelete
  11. masa sekarang ni terlalu cepat kan..
    mega terus cemerlang..

    ReplyDelete