sila klik sini

Saturday, 6 May 2017

HAKAK YG GINDU TAPI HAKAK MALU :P
Assalamualaikummmm...salam hamba hulur tanda ingatannn...buat semua insan umat islam di pagi ahad...hahaha...berjamal abdillah pulak pepagi ni...eh! Kenal lagi ke korng kat hakak dik non woiii !!!
Setelah sekian lama hakak menjerit "helllooo" :'D
Pe kabo uolls sehat ke? Gindu akak dgn korng...tapi ape kan daya laptop xde...ni gigihkan diri update kat tifon...inshaa Allah akak akan cuba aktif berblog pasni...gindu sgt tapi tau2 jelah kalau dah stop tu nak mula balik...adehhh :'p


Pada yg dah terlupa kat akak ni la gamba terbaru yg mampu akak lampirkan...siti nortipah peah nama di beri...hahaha...akak lari dlu inshaa Allah panjang umur jumpe di lain n3 

Bobbbyeee dik non salam kerinduan yg gebu2 dari akak  




8 comments:

  1. Wkmsalam.
    Lamanye bertapa.
    Harap aktif kembali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaa Allah...gindu dah nak tulis blog :)

      Delete
  2. assalamualaikum kak mel..
    ghindu nyerrr nak dgr celoteh kak mel...lama tak bersiaran, bertapa di gunung mana tuh lama menyepi hahaa..keep writing kak..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Linda ....alahai rindunya akak dengan linda dan celoteh lucunya.Janganlh betapa lelama lagi....
    Wah dah semakin cun dan kurus lh sekarang....Izara apa cite skg? Dh sekolah ke?

    ReplyDelete
  4. Perghhhh..... yang tak tahan muncul muncul terus selpie dekat kedai spek, nak melaram ah tu kikiki... Apa kabo Mel? Sihat ke. Taulah dah slim molek. Sajalah tu nak bagi ai jeles... Huh...mak jugaklah yg semakin membesar nampaknya

    ReplyDelete
  5. Amboi sekali rindu menggebu dating menyerang, terus tak leh tahan nak update blog ek! Hahaha!

    Apa khabarmu di sana? Jauh sangat dok kat Melaka, tu yang payah nak muncul di arena persilatan, eh arena alam maya ni gamaknya ^_^

    ReplyDelete
  6. Rindu akak dengan ko Mel..
    Lamo sungguh mengeram ..
    Berapa butir telur emas ko dah dapat Mel hihihi

    ReplyDelete
  7. Nampak kuruslah.. ai is jeleslah.. hahaha..

    ReplyDelete