sila klik sini

Monday, 31 October 2016

HAKAK SAY "HELLO" (sila jgn kecam hakak rapuh)

Selasa      1 Nov 2016

Assalamualaikum dan gemorning uolsss...


Hakak menyusun sepuluh jari sambil merapak sembah ratu pada korang sebab dah lama x hapdet blog...akak telah di jangkiti virus "femalas tapioka al unta padang pasir berdengung"
Tengok tu mampu mengintai dari jauh je sebab rase takut sgt2...mengintai sambil makan pulasan hokey...hahaha...matilanakkk  :p
Banyak stori yg berlaku sepanjang hakak menghilang ni...inshaa Allah akan akak entry kan satu persatu...moga kawan2 semua sehat2 dan di bawah lindungan Allah SWT hendaknye...gindu sudah dgn korang :)

*jangan tanye bab wallpaper nanti akak sedeyyyy -___-'


24 comments:

  1. welkam back kak...
    Gitu la dunia blog ni...
    Bila dah datang angin tu, nak buka blog pun rasa xde selera.. hihihi

    ReplyDelete
  2. Wuiihhhhh.... nak buat surprise le tu kan...... kononnya dah semakin slim. Nyampah mak tau!
    Ngape hang sedih pasal wall paper tu mak? Wah suspen ni nampaknya! Tak sabo nak dengo cite.

    ReplyDelete
  3. hahaha selamat muncul kembali, kak mel..

    Oh tak boleh tanya ek? baru cadang-cadang nak tanya tadi ^_^

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... dah jumpa jalan balik ke rumah wanita garam dan gula
    Ingatkan tak jumpa pintu nak masuk tu yg sunyi-sepi:)

    ReplyDelete
  5. Saya memang tak pernah baca blog ni tpi bila baca tadi saya suka. Pendekatan yg bersahaja. I love it. Harap2 saya tak lupa baca tulisan yg seterusnya.

    Salam blogging.

    ReplyDelete
  6. Gambar yg sedang membaca tu awak ke?

    ReplyDelete
  7. Hellllooooo Mel..
    welkam bek..
    Hahahhaha.. dah berapa ekor menetas Mel..
    Lamo benau hang mengeram tu..

    Sedih pulak pasal wallpaper tu..
    Dah terkoyak ke apa..

    ReplyDelete
  8. waalaikumussalam wbt.,
    ada ponnn, berbulan menunggu sampai..gigih pi baca entry yg ada blogger dok promote tu..apa ntah tajuknya "kurus bersama Doktor Malinda"kot?..haha!hamboiii..senyap2 noo, akak dah baca belum pasal Dr.Malinda tu :D

    ReplyDelete
  9. Elo Mal..SB pong baru sapu sawang kat blog hari tuh..bhahaa!!.. siap ada tarantula merayap.

    ReplyDelete
  10. ko memang kan kak. vitamin M ko dah menular ke
    ceah cakap orang aku pon seminggu lebih tak update blog hahaha

    ReplyDelete
  11. Memang sah,
    Ini gerup pompuan.
    Ok, bye.

    ReplyDelete
  12. Memang sah,
    Ini gerup pompuan.
    Ok, bye.

    ReplyDelete
  13. wslm kak. now dah rajin la kan. :)

    ReplyDelete
  14. Salam Kak.. amboiii panjang sungguh nama virus tu.. haha..
    moga rajin2 update lepas ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  15. Jangan lah dapat penyakit M tu lelama ye..
    i pun cam tu lah.. ni pun baru update.
    jom kita gerak gempur.
    share je cerita kita ek..

    ReplyDelete
  16. MUNCUL PUN..
    lama dah tggu kak mel mengomel..ingt dah resign dr writing ker..
    pelan2 kayuh tak zabar nak baca story morry akk..
    keep in touch...

    ReplyDelete
  17. Ni mmg rapuh betul ni nampaknya....keluar sekali terus rapuh balik! Ceh!!
    Udah udahlah tu merapuh haih!...

    ReplyDelete
  18. Salam, ye lah lama jugak kita tak berjumpa dialam maya ni,bunda pun tertanya2 jugak mana pegi tuan tanah ni....
    Apa pun selamat kembali...

    ReplyDelete
  19. Hahahahhah dunia blogging ni pun ada pasang surutnya kak... tapi once dah "cuti" menulis sebab kematian idea... mau sebulan dua dibawanya... tambah lak dengan malas... hahahahah kita sama la kak ..

    ReplyDelete
  20. Wui.....dah masuk tahun baru ni....udah udahlah tu betapa!

    ReplyDelete
  21. keren artikelnya gan, jangan lupa mampir gan,
    Bermain Dan mendapatkan Untung banyak http://bavetline88.com/ dan http://vipergoy.com

    ReplyDelete
  22. kena rajin2 balik update ye dear..

    ReplyDelete