sila klik sini

Wednesday, 17 August 2016

SEDANG KAN KUDA PON SEMBAHYANG ~

 khamis        18  ogos  2016



Assalamualaikum sume...



Kejadian berlaku malam tadi lepas solat maghrib...laju2 capai henpon snap gambo...hahaha...nasib baik cik boss tak jeling... :p




Bersangka baik...mungkin si Helmet dah belajar pasal memulia kan tetamu...walau pon tetamu dia tu kuda belang je pon...hahaha...sanggup ko sembahyang tak pakai sejadah asalkan kuda dia dapat sembahyang dengan selesa kekdahnye...kikiki...khusyuk nampak nye si Helmet dan kuda beliau...hahaha :'D


Time sujud tetiba ada tangan tolong sujud kan kat leher kuda tu...hahaha...matilanakkkk
kiteorang solat 3 rakaat je...tapi minah ni buat 8 hokey...ntah mazhab mana yg minah ni duk ikut...moga dapat pahala lebih la hendak nye...kuikuikui





Chow  :p





*tq pada Muhammad Sulaiman sebab sudi polow akak kat sini...kalau bole bagi link blog Tuan pada saya supaya bole berbalas2 kunjungan...terima kasih sekali lagi dan salam ukhuwah dari wanita garam dan gula  :)







12 comments:

  1. cempedak atas pagar..
    Budak2 baru belajar...;)

    ReplyDelete
  2. cempedak atas pagar..
    Budak2 baru belajar...;)

    ReplyDelete
  3. Kikikiki..... lawak betul si Helmet ni tau. Rasa nak gelak guling guling je Ni mmg sah menurun emaknya ni. Tahun depan boleh sama sama masuk Maharaja Lawak kikiki....

    ReplyDelete
  4. hahaha... rajinnya solat sampai 8 rakaat..")

    ReplyDelete
  5. Ni kalau sembahyang belakang dia pasti tak khusyuk tengok keletah Izara dengan kuda belang nya...hihii ada2 je si kecik ni punya keletah.Lawak macam linda juga.

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hahahaha adoi lawak la si helmet ni kuda pon sujud jugak

    ReplyDelete
  8. Ingat kuda betul sembahyang tadi hehehehe sentap jap..

    ReplyDelete
  9. Wkmsalam.
    Yang intresting tajuk dia.
    Budak2 sbhg biasa.

    ReplyDelete
  10. Aduhai, Izara dah guna gelaran Si Helmet pulak ya! Rajin betul Izara solat, dengan kuda-kuda sekali diajak solat sama. Dapatlah pahala~_^

    ReplyDelete
  11. ha ha ha
    ya Rabbi! Epik sungguh gambo dlm entri ni kak oii.
    terutama tang gambo sujud dan tgn misteri.
    sgt misteri.

    ReplyDelete
  12. hahaha, lawak lah. ingat kan apa tadi.

    ReplyDelete