sila klik sini

Thursday, 25 August 2016

MOOD SKODENG IS 'ON'

jumaat         26  ogos  2016




Salam penghulu segala hari n morning...  ^__^





Entry pendek je hari ni...pasni laju2 pi skodeng blog korang pulak...gindu hoiiii!!! dah bape hari tak menebeng kat rumah korang...hahaha...terima kasih pada korang yg sudi gak bertandang dan komen2 kat blog hakak yg cam biskut lemau ni hah...tq sangat2 terharu uolllssss  T___T ...sroooottttt  (sound effek hempus hingus)  :p :p :p




Tuan tanah kedauang dah takde modal gambo nak share...hahaha...ni bekpes hakak pagi tadi...kalau di ikutkan oat dengan kurma tu pon dah cukup...tapi di sebab kan tahap kelaparan serupa naga laju2 rebus 2 biji telo... :p lepas makan senyum je muka...makan ni kenyang sampai  asar hokey...hahaha






Ok la sampai sini je tuan tanah nak pi skodeng jap...hati-hati dik non ada yg duk memerhati...buwekkkkk...hahaha  :p

*selamat hari wanita pada diri sendiri dan semua wanita dalam dunia ni... :D
chow 

22 comments:

  1. hoi telo rebus tu cam best je
    aku nak start diet 1sept demi semangat merdeka !
    harap2 tak kengkonon la kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. cayokkkk!!! ko bole dik kuat kan skit semangat tu mesti bole punye la :D

      Delete
  2. sedapnya bekfes...
    boleh tahan sampai asar? betul ke tu?
    skip makan tengahari ke apa ni?

    selamat hari wanita utk akak juga dan selamat berskodeng! hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah sedap sangat2 lahaiiii...hahaha...part sampai asar tu pentipu je sebenonye...hahaha...selamat hari wanita utk adik jugak :)

      Delete
  3. Sekali imbas mak ingat nasi goreng tu Mel....rupanya oat ngan kurma. Tu makanan ruji pak mertuaku tu weyh.... Bolehlah ko geng dgn pak mertuku Mel hihi...

    Pagi tadi mak makan roti titab, ada gak telur separuh masak sebijik atas tu dengan kuih 3 ketul, alhamdulilah sedap, kalau ikutkan mcm tak kenyang weyh....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak mentua hang hensem tak mak....wakakakakak...larikkkkkk

      roti titab tu hape mak oiii...jap lagi kite nak google...hahaha

      Delete
    2. Roti atas dia telur separuh masaklah....
      Hamboiii ko nak yg hensem jer ek hihi....

      Delete
    3. Roti atas dia telur separuh masaklah....
      Hamboiii ko nak yg hensem jer ek hihi....

      Delete
  4. sedapnya bekpes malinda, selamat hari wanita juga puan malinda :)

    ReplyDelete
  5. Akak tak pandai pulak nak meratah telor separuh masak gitu je linda...kalau goreng telor mata ok lagi....hmmm,macam mana lah akak ni nk diet.Rasa teringin juga nk slim macam linda tapi bila budak2 ada ni asik lah ke dapur jadi tukang masak ,sambil masak sambil mengunyah macam manalah nak diet.

    ReplyDelete
  6. amboi linda..jaga betul bab pemakanan ni ehh..patutler slim..
    ky ni kalau x melantak nasi lemak ke.. nasi kerabuke..rasa tak puas hati..
    sekeping roti canai kira dah nak diet ler tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Dulu suka nau makan telur separuh masak.. La ni bagi rasa pun takmo, mungkin sebab dah jemu kot.

    ReplyDelete
  8. Mai la jemput tengok drive belt kat dapo SB..
    Sound effect tu ..hihiii..sama jugak ka mcm lap aiklio?

    ReplyDelete
  9. hihihi.. laju ja mai komen kat k.mel kita arini..padahal hari2 skodeng sambil menyorok balik pc, selamat hari WANITA untuk pn.mel juga ye :)

    ReplyDelete
  10. alaaa xpuas skodeng dah habis hahaha

    ReplyDelete
  11. Sedap jer tengok telo separuh masak tu... kena pulak ngn oat...memang padat n kenyang lah..

    ReplyDelete
  12. Mak aii kak.
    sedap nyer nampak telor tu.
    feveret tu.
    separuh masak. Cicah dgn roti 2-3 keping.
    Allahu Akbar. Nikmat dunia mana le ekk kak yg kita dusta kan :-)

    ReplyDelete
  13. Wkmsalam.
    Makan telur X boleh lebih sebiji sehari.

    ReplyDelete
  14. Sedapnya alahai 'rupa paras' telur tu. Eh, rupa paras boleh kata sedap ek?

    Ni sah-sahlah sebab saya lapar nih!

    ReplyDelete
  15. Lama juga kakak tak bertandang sini masuk-masuk dihidangkan dgn telur 'comel' ye..

    ReplyDelete
  16. Perggghhhh telur tu yg tak menahan tengok Mel..
    Mcm nak gi merebus kat dapur lak jap ni.. 😆😊

    Cuti merdeka tu terbaring depan tv je ni hahaha..

    Selamat hari merdeka mel..
    Sehati Sejiwa..

    ReplyDelete