sila klik sini

Wednesday, 27 July 2016

NAK TULIS LAIN TAPI TAK JADI ~ APA PON TAK BOLE

khamis         28  julai  2016        23  syawal



Assalamualaikum....     











Hari ni hari ke 3 akak berpose ...ye...ye...akak tahu kemain lambat baru la hakak terhegeh2 nak buat kan...tapi what to do...hakak memang gini la selalunye...suka nau last2 minit baru nak telinjang2 buat sesuatu...perancangan je buat awal2 tapi projek nye tetap gak hujung2 baru nak mula... T___T ...sape yg dah lepas tu sila jangan kecam...haipppp...babab kang...hahaha...hari ni hazabedah sangat bila pi skodeng blog korang...sume duk pakat letak gambo makanan sesaje...nasib baik blog kak zakie taruk gambo pelangi dengan stokin...hahaha...tekak akak ni teringin beno nak makan sesuatu...meronta2 sejak dari semalam lagi...malam tadi sebelom tido sempat gak zikir2 kat telinga cik boss...mamat tu sambut dengan suara gemersik dengkuran...nyampah...ok akak tulis entry ni semata2 nak bagitau yg petang kang time berbuka hakak nak makan ayam KFC...


Ok la chow  :p









12 comments:

  1. Hihi... alahai dik. Kakak percaya en boss tu tak pernahnya menghampakan apa yg buah hati dia nak. Kalau dah set pinggan jauh-jauh sanggup diusung utk bini dia. Takat ayam KFC 3-4 set pun dia boleh bagi:)

    Sabar ye... sementara nak tunggu berbuka.

    ReplyDelete
  2. hehe..selamat berbuka kfc ye nanti..harap2 dapatlah genap 6 ye :)

    ReplyDelete
  3. Mengidam sejak malam lagi ya linda...memang parah adik akak ni.Apapun selamat berbuka dengan hidangan KFC

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. laaa..nak buka posa ngan kfc rupanya..apapon selamat berbuka posa, ye Mal. Antar seketul kat SB jugak

    ReplyDelete
  6. Masa bulan puasa hari tu, suka sgt KFC yg kari kari rangup tu..
    memang pedas meletops...
    Tapi sedih pula bila promosi tu dah habis...

    Sabar yer kak..
    Lagi lima jam nak berbukak :)

    ReplyDelete
  7. kak oh kak.
    sedap nyer tgk gambo tu kak.
    aida da sgt lama x makan kfc.
    sebab makin lama makin kecik ayam nyer, kak.
    tapi rege makin naik :(

    ReplyDelete
  8. nanti tolong review kari2 rangup tu sedap ke tak

    ReplyDelete
  9. Suka yang original resepi.
    Selamat berbuka.

    ReplyDelete
  10. sedapnyaaa... tunggu cik bos wawa balik laa nanti ajak die makan kfc.. hihi

    ReplyDelete
  11. salam sis malainda..

    lawatan pertama di blog puan malinda...

    maaf saya blogger baru..salam kenal ye..

    ReplyDelete
  12. Tapi mmg betul Mel ...KFC ni mmg berhantu betul. Kalau lama tak makan, mmg teringin...

    ReplyDelete