sila klik sini

Tuesday, 28 June 2016

WW ~ SECARA RASMI OVEN TELAH DI TUTUP

rabu            29  jun  2016          24  ramadhan




Assalamualaikum korang....       








                                                       images  goggle

Oven akak dah bungkus siap2 ikat tepi...sebarang pemintaan baru tidak akan di layan...harap maklum  :p  sana sikit jangan kacau tuan tanah kedaung nak rehat...


                                                     images  goggle

Tapi tak dapek sebenonye sebab kalut nak mengemas rumah le pulak... T________T






chow... 





13 comments:

  1. Dah bungkus oven ke linda..akak baru cadang nak buat biskut sehari 2 ni.Dah lama sangat akak tak pernah buat biskut....terbiat agaknya linda...
    Bimbang tak berkesempatan nak menjengah blog linda dikesibukan skg ni,akak nak mohon ampun maaf andai sepanjang akak singgah mengomen ada menyinggung kan hati linda...akak mohon maaf zahir batin.Selamat hari raya linda,semoga hariraya ni memberi kegembiraan pada kita semua.

    ReplyDelete
  2. Dah bungkus oven ke linda..akak baru cadang nak buat biskut sehari 2 ni.Dah lama sangat akak tak pernah buat biskut....terbiat agaknya linda...
    Bimbang tak berkesempatan nak menjengah blog linda dikesibukan skg ni,akak nak mohon ampun maaf andai sepanjang akak singgah mengomen ada menyinggung kan hati linda...akak mohon maaf zahir batin.Selamat hari raya linda,semoga hariraya ni memberi kegembiraan pada kita semua.

    ReplyDelete
  3. aku baru nak ngemas weekend ni kak
    hadoi malas btol la rasa nak upah maid
    gila punya pemalas hahaha

    ReplyDelete
  4. Cepat mak garam tutup oven..
    Baru nak menempah barang 2 jenis biskut kihkih..

    Kemas mel..
    Jangan tak kemas..
    Lepas tu dtang kemas rumah akak sekali..
    Lariikkkkkk :D

    ReplyDelete
  5. Rajinnya sis..dah siap biskut semua ya..hihi..kmi dok tunjuk ja... kemas rumah pun belum... mood blm berapa nak hadooo :)

    ReplyDelete
  6. Betul-betul ada planning Linda ni.
    Lepas siap satu, satu kerja dibuat.
    Izara kalau takat nak tolong susun balang dlm kabinet pun pandai:)

    ReplyDelete
  7. Wah... banyak la tu biskutnya ye kak.? Saya buat satu jenis je thn ni.. malas betul nak membakar...

    *laptop saya rosak kak.. sebab tu lama tak update.. kalau laptop ok dpt la saya update entry baru.. kalau tak nan hado kak... (T_T)*

    ReplyDelete
  8. Anak2 request nak buat kuih raya tapi omak dorang ni macam maleh nak layan tahun ni.. sobab berbalang2 kuih ghayo dah ado kat office ni ha (den boli).. Duo tigo hari sebelum ghayo nanti baru bawak balik.. ekekeke..

    ReplyDelete
  9. Geng dengan akak lah Lin
    Kaknoor tahun ni mmg bungkus oven ketat2 haha disini goyang kaki goyang tangan je sampai jemuuu U..

    ReplyDelete
  10. wah pantas akak ya...bab mengemas rumah tulah sampai raya x siap2

    ReplyDelete
  11. wah pantas akak ya...bab mengemas rumah tulah sampai raya x siap2

    ReplyDelete
  12. Dah siap biskut ka, eh kena scroll down ni kut sy dah miss cookis amos famos ni.. amboi nak rehat dengan penyapu bole terbang... ala ala vacuum tu.. comel no cari gambar pun :)

    ReplyDelete
  13. Hihi...selamat beraya la yer

    ReplyDelete