sila klik sini

Wednesday, 29 June 2016

DECO RAYA ~ SESIMPLE DAH LE

khamis         30  jun  2016       25  ramadhan





Assalamualaikum sume...









Dengan lafaz bismillah dan berteman kan si helmet...semalam petang sebelom asar akak pon mula la mengemas mana yg patut...nak mula kan tu la paling hazap jangan tak tahu...hahaha...cuit sana cuit sini...panjat sana panjat sini...buang sawang uolssss...spiderman berleluasa...huru hara kampong halaman dia semalam akak keje kan...hahaha...tengah deco2 tu tetiba tak bekenan...pungah balik try buat lain pulak...last2 mata berkenan dengan hok ni...jadi la jangan tidak katenye...ubah2 kedudukan munga2 je...yg lain2 tetap le sama...lampu kelip2 tu hakak lekatkan je kat dinding...memula nak letak melintang kat pintu...tak sampai le pulak kontot je wayar dia...hujung2 akak lekat kan je...abis kes...si helmet kemain suka...24 jam nak suh buka je lampu tu...banyak cantik kang karen melambong sape nak bayo...ko ingat apak ko ada share ke dengan TMB tu...akak tutup je laju2 dia pi buka balik...eh! melawan pulak budak ni...mesti ikut perangai apak ko masa kekecik ni...akak dulu kekecik baik tau takdenye perangai cengitu...wakakakak  :p



Ok la sampai sini je...panjang umur jumpe lagi kat sini yek....chow :)




6 comments:

  1. Pintu tak dibuka lagi ye Mel..
    Ehhh cam mana pulak nampak pintu pulak ..
    Dah tengok deco bunga tu..
    terpandang pulak dinding tu macam daun pintu..
    atau itu pun deco sama gak mel..

    Amboi dah mengerlip rumah ko ye Mel :)

    ReplyDelete
  2. raya sakan kak,siap deco rumah dah..
    kemas rumah sy belom lg..hik hik sebb nak packing bag nak balik kampongggg

    ReplyDelete
  3. Rajinnya deco-deco... (^_^)

    ReplyDelete
  4. Wahhhh....patutlah si Izara suka main on off lampu...Rendah jer suisnya....
    ALahai berangannya nak ada kerusi tu Mel....best tu kalau duduk ek...boleh lelap.... Tapi rumah mak ni kecik jer....tak muat nak sumbat kat mana kalau beli

    ReplyDelete