sila klik sini

Tuesday, 17 May 2016

WW ~ HAPPY BIRTHDAY ANAK-ANAK IBU

rabu            18  mei  2010



Assalamualaikum dan selamat pagi kekawan... ^___^






                                                                     
                                                                          kak long


                                                                             
                                                                           Abang ngah


Selamat hari lahir Nurhan dan Nurhana...moga kamu di panjangkan usia...jadi anak soleh dan solehah dan berjaya dunia akhirat....


Petang kang kite pi beli hadiah hokey....ibu love korang sampai jannah Allah  :')



13 comments:

  1. Amin, selamat hari jadi kepada puteri dan putera ibu, moga diberkati selalu dan cemerlang dunia akhirat, cantik dan kacak dua beradik ni.

    ReplyDelete
  2. Geram aunty tengok hat berdiri kat belakang tu :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday anak-anak berdua
    Mintak apa aje yg nak petang ni terlanjur ibu tengah offer tu:)

    ReplyDelete
  4. Muka Kak Long ni sebijik muka Linda kan:)

    ReplyDelete
  5. Bulan yang sama ya linda?...oklah tu senang nak celebrate.
    Petang ni minta apa saje pada ibu pasti dapat :-).
    Buat kak long dengan abang ngah makcik ucapkan selamat hari lahir.Semoga murah rezeki dan menjadi anak yang soleh dan solehah.

    ReplyDelete
  6. happr bezday tu kakak & b.ngah semoga menjadi anak yang soleh solehah dan berjaya dunia akhirat..amin

    ReplyDelete
  7. Hepy Bezday Kak Long dan Bang Ngah....moga menjadi anak soleh dan solehah.....Mintak hadiah mahal mahal tau lepas tu mintak belanja makan kat tempat best best hihi.... Bio hancur diet ibu tu! Dahkurus pun nak diet lagi! Ceh....

    Muka Kak Long tu sebijik ko lah Mel....cuma omak eh melepak lagi kot...

    ReplyDelete
  8. cun anak dara..tapi mek dara yang nampak separuh kat belakang tu sangat menggeramkan tengok mimik dia menyelit tu..happy bestDAY untuk kaklong&bangngah..kongsi hari lahir ye diorang.

    ReplyDelete
  9. Happy birthday buat kak long dan abg ngah.Semoga menjadi anak kebanggaan ibu dan ayah. Berjaya didunia dan diakhirat.

    ReplyDelete
  10. moga anak2 akak jadi anak2 yg baik cerdik, hensem cantik :)
    soleh dan solehah in shaa Allah.

    ReplyDelete
  11. Aminnnnnn..happy belated birthday darling...

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday for both of you!

    Next time, jangan ada rasa simpati kat emak tu. Minta aje apa yang berkenan di hati ^_^

    ReplyDelete