sila klik sini

Thursday, 26 May 2016

PANJANG UMUR NANTI KITE JUMPE LAGI

jumaat        27  mei  2016




Salam penghulu segala hari...




Buat masa terdekat ni mungkin akak tak dapat mencoret di sini...kesihatan mak akak kembali membimbangkan...dia sekarang berada di Hospital Selayang...kebetulan dia mengikut kak ngah akak balik ke KL dua hari lepas...jadi petang ni mungkin akak akan ke sana...doa kan mak akak ye semua...doa kan akak jugak...minggu2 terakhir sebelum ramadhan ni sangat merumitkan...ujian kecil dari DIA...terkejar2 dengan segala macam hal2 dunia yg ntah bila akan abis...kak long pon nak ke asrama isnin depan...akak ikut jelah segala perancangan dari DIA...sesungguh nya dia la sebaik2 perancang...inhsaa Allah panjang umur kite bertemu lagi di sini...sebelom itu akak menyusun sepuluh jari memohon kemaafan jika ada kesilapan akak dalam penulisan  yg buat korang terasa...maaf ye :') 



*mati itu pasti...hidup...inshaa Allah


16 comments:

  1. Semoga segala urusan linda dan keluarga dipermudahkan ,semoga mak linda juga akan kembali sehat.Akak faham perasaan linda tentunya sedang berkecamuk tapi serahkan pada Allah ,hanya Dia yang dapat menolong.

    ReplyDelete
  2. Take care akak...Dulukan Mana yang penting...

    ReplyDelete
  3. Memang cemas dan risau klau mak sakit semoga mak Linda cepat sembuh dan segala urusan dipermudahkan.

    ReplyDelete
  4. Semoga segala urusan Mel dipermudahkan Allah..
    Jaga kesihatan sama mel..
    Moga mak mel cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. semoga semuanya kembali baik-baik aje, aminnn.
    eh, kak long dah nak ke asrama...berpuasa di perantauan lah dia nanti, rindu masakan ibuuuu :)

    ReplyDelete
  6. Take care dear Linda
    Semoga Allah permudahkan urusan linda dan ibu ya amenn

    ReplyDelete
  7. Selagi kita hidup pasti ada ujian diberikan olehNya Linda
    Doa kakak semoga baik-baik semuanya.

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah bertemu lagi di arena alam maya ya. Semoga segala urusan dipermudahkan dan hanya perkara yang baik-baik aje berlaku buat tuan punya blog sekeluarga!

    ReplyDelete
  9. Semoga semua urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  10. Patutlah senyap aje ko Mel...2-3 hari ni mmg mak teringat ingat gak ko. Rupanya ko ada hal.

    Moga mak ko kembali sihat. Insyaallah, selain usaha banyakkan juga berdoa semoga Allah memudahkan apa jua urusan ko, Mel....

    ReplyDelete
  11. moga mak akak sihat kembali..amin

    ReplyDelete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan Malinda, semoga Mak Malinda sembuh cepat... bertabahlah.

    ReplyDelete
  14. Moga dipermudahkan urusan. Salam ramadan, mohon kemaafan andai ada salah dan silap. Take care dear

    ReplyDelete
  15. apa khabar mak akak? semoga Allah sembuhkan mak akak secepat mungkin.

    ReplyDelete