sila klik sini

Tuesday, 3 May 2016

PANGGILAN YANG MENGEJUTKAN ~ TERHARU KEJAP

selasa          3  mei  2016



Assalamualikum dan salam sore....


Kejap je dah petangkan...lupa nak kongsi cerita ni pagi tadi...kikiki...petang sabtu yg lepas akak dapat satu panggilan telipon dari seseorang...masa tu henpon akak ada kat tangan si helmet...nasib baik dia pandai jawab call pastu terus serah henpon kat akak...memula akak jawab cam biasa jelah..."hello sape ni?"  tetibe akak dengo suara yg cam nak kenal tak kenal je...korang nak tau sapa yg call akak tu ????
Ya rabbi rupenye yg call akak time tu pemilik kedai henpon yg penah akak entry kan dulu dalam blog akak ni...terkezutttt la akak kan nape dia call...dia call semata2 nak ucapkan terima kasih sebab lepas akak masukkan entry pasal kedai dia tu makin ramai pelangan  yg datang ke kedai dia...dan kebanyakan pelanggan yg datang tu sume sebab terbaca entry dari blog akak...alhamdulillah...kembang hati akak jap...kikiki...tujuan akak tulis entry tu saja2 tolong dia tanpa ada sebarang niat...tapi tak sangka la dia sampai call akak dan ucapkan terima kasih...terharu hakak uolssss...cam tak caya je... T__T

Tapi yg menjadi tanda tanya kat sini ialah "mana dia dapat nombor telipon hakak ????"
adakah dia seorang James...James Bond...bahahaha




Ni la abang Joe Roma yg akak maksudkan...tuan punye kedai Desire Communication...membaiki dan menjual henpon dengan harga yg sangat...sangat...sangat murah...baca sini untuk maklumat lanjut  ape2 pon selamat maju jaya pada abang Joe Roma semoga peniagaan abang bertambah maju lepas ni ye...panggilan abang benar2 saya hargai walau pon sebenonye saya tak buat ape2 pon sekadar mencoret di ruangan blog saya yg warm2 chiken shit ni...kahkahkah...ok la adios amigos...ta...ta

12 comments:

  1. Kadang- kadang penulisan kita dan sikap puas hati kita dapat menyumbangkan rezeki buat mereka kan kak....

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah penulisan bermanfaat pasti ada ganjarannya, murah rezeki dua-dua ni. Syukur. Bond james bond :)

    ReplyDelete
  3. ohhh aku pernah p kedai dia ni kak teman kawan opis
    dia kata dia google tengok ada review kedai ni
    ntah2 dia baca blog ko agaknya haha

    ReplyDelete
  4. Mudah2an dua2 dimurahkan rezeki.Walaupun hanya coretan yang tak seberapa tapi boleh mendatangkan ramai pelanggan.

    ReplyDelete
  5. whoaaa..power jugak entry ko Mal pasal kedai hengpong tu..Famous dahh. Tahniah

    ReplyDelete
  6. Wah betul2 panggilan yang mengejutkan kan...best kan penulisan di blog di hargai .Mudah2an murah rezeki empunya kedai dan linda sekeluarga juga.

    ReplyDelete
  7. power juga kak tu, alhamdulillah tulisan kak membantu orang lain

    ReplyDelete
  8. ada pengaruh ni boleh la lepas ni buat review berbayar pulak kak.. mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  9. Yang membaca ni pun rasa terharu jugak....

    ReplyDelete
  10. Wahhhh lepas ni jangan terkejut ye... tiap tiap bulan ada habuan dpd abg Joe Roma hihi..... Jangan pulak belanja mak!

    ReplyDelete
  11. Wahhhh lepas ni jangan terkejut ye... tiap tiap bulan ada habuan dpd abg Joe Roma hihi..... Jangan pulak belanja mak!

    ReplyDelete
  12. singgah pagi

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete