sila klik sini

Monday, 9 May 2016

KECEWA SANGAT - SANGAT

selasa          10  mei  2016









Assalamualaikum sayangans....





Kalau sebelom ni akak pi skodeng kat tesco Cheng tapi habuk pon tarak...hujung minggu hari tu gigih akak pi skodeng tesco kat bandar Melaka pulak...last2 hancur harapan hakak dik non...dah la mahal kedaung pastu tinggal 3 ketol ni je... T____T  mana balang yg kekonon nye rm2.90 tu ????  batin akak merana dik non...korang rasa kalau akak failkan saman akak bole menang tak ? ...kahkahkah...sikit je lagi akak nak pi report polis cam si Bella cikebum bum tu buat tau...hahaha...eh! Bella dah mintak maaf ye...please jangan kecam dia lagi...hahaha...mungkin dah bulan pose nanti Tesco buat sale gile2 balang kuih camni kot...takpe2 hakak tunggu dan lihat jelah...kalau ada rezeki ada la...kalau takde hape nak di buat kan...pakai jelah balang kuih kurun 17 sebelom masihi yg ada kat rumah akak ni....ok la ta...ta










11 comments:

  1. kat cowboy ko tak skodeng ke kak
    mana tau ada

    si bella tu membuatkan seluruh warga gemok semalaysia hangen dengan dia
    jap g aku nak seligi dia sekali baru ada akal

    ReplyDelete
  2. Fuh.. ingat kecewa sebab apa.. suspens je akak ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. Sabar, sabar.. hehe.. tapi memang nampak balang tu lebih dari RM5 sebab memang class dan tahan lama kut metal ke apa tudung tu mungkin susah pecah akan tetapi kuih raya berjenis-jenis takkan nak hidang dalam satu balang kan..jom tanya pihak berkuasa kilang hehe..

    ReplyDelete
  4. Habis tu? Bila nak start mendekonya? Nak tunggu bulan pose ke apa ni? Nak tunggu depa buat sale besar besaran dulu ek? Ko mesti nak buat berjenis jenis kuih kan Mel....

    ReplyDelete
  5. Kenapa cepat sangat naik harganya... takkan tinggal 3 ketoi tu jer...

    ReplyDelete
  6. Alahai tinggal 3 aje?
    Betul Linda tunggu nanti ramadhan akan ada offer sana-sini bolehlah tengok-tengok.

    ReplyDelete
  7. Kalau tak salah saya kat IG ada yang jual balang2 kosong gini..entah apa ke namanya..cari la guna #balangkaca kot2 ada..saya lupa apa nama IG orang tu..dulu follow..tapi lama2 rasa macam tak perlu terus unfollow..heheh

    ReplyDelete
  8. Ingatkan apalah yang dikecewakan sangat-sangat! Tak dapat beli balang kuih raya rupa-rupanya! Jangalah jadi seperti Bello! Erkk!

    Cubalah failkan saman, manalah tahu kotnya memang. Dapat beli balang ni banyak-banyak tau hasil menang saman tu!

    ReplyDelete
  9. keciwa, Mal?..alolooo..SB tak dapat nak tolong dahh..

    ReplyDelete
  10. tak tgk mydin ke..sana kan byk

    ReplyDelete
  11. aida thn ni mau rasmikan balang vantage gitu kak.
    jemput ekk dtg umah kecik saya kat bkt katil ekk kak :)

    ReplyDelete