sila klik sini

Monday, 18 April 2016

FIRST TIME BERSHOPPING DI GO SHOP

selasa          19  april   2016


Assalamualaikum sayangans....


Akak ni memang jarang bershopping secara online...dedulu ada la jugak tapi selalunye barang2 untuk si mak enon time dia baby2 dulu...orang lain dah beli berpuluh2 barang kot akak baru terhegeh2 beli 1 barang je dik non...barang yg akak beli ni memang dah lama jadi idaman hati...alhamdulillah akhirnye dapat gak akak memilikinye  :)



 Berdebar - debar pulak hati time buka kotak ni...rase cam buka hadiah pulak...hahaha...selain bershopping mengunakan kad kreadit di go shop kite bole gak guna sistem COD..iaitu bayo time barang sampai...cam yg akak buat ni...wah! dah cam iklan pulak...kikiki...kalau bole time bayo tu kite siapkan duit genap2 dengan harga barang yg kite beli...nak tengok tak ape yg akak beli ???? 








Jeng...jeng...jeng...ni hah barang yg menjadi idaman hati hakak tu...alhamdulillah sekali lagi...akhirnye My  Kalam telah selamat berada di tangan akak...suka sampai rase cam nak nangis...jom skodeng isi dalam kotak hijau ni pulak....











Jeng...jeng...jeng...sekali lagi...kikiki...kat dalam ni lengkap dengan senafkah al Quran,iqra,doa2 harian serta panduan haji dan umrah...selain tu ada gak sebatang pen pintar, earphone dan pengecas...moga2 akak lebih istiqomah lepas ni...mudah mudahan...korang tolong2 la doa kan ye...best tau my kalam ni...umpama kite belajar dengan seorang guru...hehehe...tapi guru mengaji akak ni langsung tak garang...sabar je walau berapa kali pon akak dok ulang2 baca...kikiki...My Kalam ni berharga rm199 sahaja...sangat2 berpatutan dan yg paling best servis penghantaran yg super laju...akak beli time bejalan kat KL minggu lepas...hari ni telipon esok petang dah sampai depan pintu rumah kak ngah akak...memang thorbaekkkk :D


Ok la akak cau dulu dah nak masuk dapo mengulai ape yg patut...panjang umur kite sembang2  lagi hokey...ta...ta







14 comments:

  1. SA x pernah lagi Kak beli online Kat Go shop..ari tu macam tergoda..tp berjaya sabarkan diri..hahahhaha

    ReplyDelete
  2. selalu time saya call mesti engage je, tak dapat2

    ReplyDelete
  3. Oh beli tok guru yang sabar hehe amboi buat kesimpulan yang simpul ni .. cita cita saya juga ni nak beli kalam berpen pintar .. practis sebelum jumpa tok guru hat mata terkelip-kelip kalau silap baca mata terbeliak :)

    ReplyDelete
  4. Untunglah dpt tok guru yg tak boleh nak marah-marah
    Bagus ni Linda satu keluarga boleh manfaatkannya.

    ReplyDelete
  5. Wah bagus sungguh semua lengkap ya linda...harga berpatutan pulak tu.InsyaAllah akak doakan linda lebih beristiqamah dengan ada nya My Kalam...akan dipermudahkan.
    Kakak akak pun baru juga order brg kat go shop ,byar masih barang tiba katanya...mudah .

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ..
    Dah sampai ye mel..
    Boleh mula sekarang tu..
    Nanti akhir Ramadhan dah khatam kan..

    ReplyDelete
  7. Fuyoooooo sambil menganga.....hihi...
    Mak lagilah Mel, lagi korok....tak pernah shopping online pun, nak order barang pun tak tau weyh! Ni telephone je ek...Selalu gak tgk kat Tv tp belum ada napsu nak beli. Kang kalau dah sawan napsu kang .....ha seram tengok mak asyik soping jer...

    Rasanya Pak Jilap adalah benda tp dia beli kat kedai lah...
    Ok...mak kasi chance setahun, tahun depan mak tunggu depan TV. Manalah tau tercalon qariah negeri Melaka kiki...

    ReplyDelete
  8. Fuyoooooo sambil menganga.....hihi...
    Mak lagilah Mel, lagi korok....tak pernah shopping online pun, nak order barang pun tak tau weyh! Ni telephone je ek...Selalu gak tgk kat Tv tp belum ada napsu nak beli. Kang kalau dah sawan napsu kang .....ha seram tengok mak asyik soping jer...

    Rasanya Pak Jilap adalah benda tp dia beli kat kedai lah...
    Ok...mak kasi chance setahun, tahun depan mak tunggu depan TV. Manalah tau tercalon qariah negeri Melaka kiki...

    ReplyDelete
  9. selalu tengok promosinya dalam tv malinda.. alhamdulillah semoga bermanfaat sangat buat malinda sekeluarga, inshaa allah.

    ReplyDelete
  10. Harga rm199? Bole sangat ler Linda.boleh guna anak beranak..semuga istiqomah berguru dengannya..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,

    Posting akak membuatkan adik teruja untuk ke website Go Shop.. Bermanfaat sesangat barang tu Kak.. Saya pun terasa nak order.. ;-)

    ReplyDelete
  12. Ni nak cerita... minggu lepas saya dok sehari suntuk depan TV tengok Go-Shop. Kejap-kejap tengok, kejap-kejap tengok. Tertelan-telan air liur ni. Yang sebenarnya saya menunggu Shimono Vacuum Cleaner tu bila nak keluar, tapi time dia keluar saya takda. Time dia takda, saya tekun dok depan TV. Saya pun dah banyak senarai ni. Tinggal nak call aje. Tapi saya pun first time juga ni nak beli kat Go-Shop. Time dia tak keluar TV, harganya berbeza ke? Dah lama saya ushar websitenya tapi tak tahulah apa yang berbeza beli dari website dengan beli masa barang tu keluar kat TV!

    ReplyDelete
  13. sgt ok kak.
    few years back aida beli rm499.
    cenggini gak. but masa tu baru2 lagi.
    and org jual atas org lain. komisyen ajer da brape.

    ReplyDelete
  14. Wahh pasni ketagih la kak.. Hehe

    Sy suka go shop
    Sbb bayar masa dia antar pun boleh. Brg pertama beli dulu iron stim tu. mmg laju menggosok cpt siap

    ReplyDelete