sila klik sini

Tuesday, 1 March 2016

ESOK 3 MAC 2016 KEPUTUSAN SPM KELUAR ~ MANDI TAK KENYANG MAKAN TAK BASAH !!!

rabu           2  mac  2016



Assalamualaikum sume....





                                                      images goggle
Mungkin camni la kot keadaan akak ketika ni...perut sebu tido malam pon tak berapa nak lena...seriau abis hape pon tak bole...cik boss gak akak tengok lek2 je...mamat tu memang tau.... saje je...tak abis2 dengan cool dia tu...ce panik cam akak ni sikit baru la best ada geng....hahaha...kalau dah akak camni korang rase kak long camne pulak???



                                                        images goggle
Cam ni la lebih kurang minah tu...muka 24 jam keliru je...muka cam tak bole nak fokus...hahaha...kadang2 dia senyum pastu tetiba je terdiam...baru tadi dia cakap takmo amik result esok...bole pulak camtu minah ni...pastu sebuk2 tanye esok nak pakai baju ape...eh! pompuan ni kejap cakap camni tetiba kang cakap lain pulak...saje la tu buat akak konfius...ko jangan kak long ibo dah rase cam nak demam2...kepala pon ada rase cam kembang2 je ni....



                                                     images goggle
Tapi kak long jangan riso sebab ape pon keputusan yg kak long dapat esok ibu terima dengan lapang dada...esok ibo senyum camni je...so don't worry yek...hari ni kite tempuh sama2 biar la rase serba tak kene...ape yg dapat esok kite terima dengan redho...sesungguhnye DIA la sebaik2 perancang.....moga sukses kak long !!!


ok la sampai sini je...adios...eh! salah...ta...ta


Soalan tag mengtag tu akak jawab esok jelah yek...otak tak bole nak fokus la leher pon rase kejang je ni... sori sayangans  :'D  tolong doa yg baik2 ye...sayang korang semua :'D




31 comments:

  1. Akak faham sangat perasaan linda masa ni...akak walau dah biasa anak2 amek pekse beso2 ,bila masa nk keluar result tu ,macam2 rasa ada nak lawan perasaan nervous ..bagai nk pecah jantung rasanya.
    Apapun akak percaya kak long punya result pasti terbaik...ok linda pun tenang2 ,jgn nervous...esok pasti berlalu...
    #geram nya akak tengok kucing 2 kat atas tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak tak keruan saya di buat nye...bila dah selesai ni...fuhhh...legaaaa...kikiki...alhamdulillah mudah mudahan...tq sangat2 kak

      Delete
  2. Memang berdebor debor kan tunggu keputusan SPM...hihihi...time anak saya nanti camane la gayanya saya....:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah tunggu sampai SPM Doc...time UPSR je nanti Doc dah bole rase debarannye...hahaha...moga anak2 Doc berjaya dunia akhirat

      Delete
  3. InsyaAllah..dah buat yang terbaik, dapatnya yang terbaik juge.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu la ape2 pon terima dgn redha :)

      Delete
  4. Siapa yg dah ada pengalaman tahulah apa yg Linda dan Kak Long rasakan. Buat apa pun dlm kepala asyik dok memikir keputusan yg akan keluar.

    Don't worry Kak Long auntie tahu kak Long dah berusaha. All will be fine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan kak...lain macam la kak satu badan bergelora...hahaha...kak long saya tengok muka pucat lesi takut sangat katenye...kikiki

      Delete
  5. Esok ke???oh..cepat nya masa berlalu..
    InsyaAllah..kaklong..jangan risau..semuanya akan ok..
    dah usaha ..kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa sekarang kejap je kan...mudah mudahan..tq dik

      Delete
  6. Macam mak Hainom cakap Mel..
    "Mak Seram weyyyy"
    Begitulah Mel ye menanti keputusan kak long tu ye..
    Anak buah CH siap bagi pic kat FB "Siapa tanya keputusan SPM aku block"
    hahaha..
    Semoga anak mel akan mendapat keputusan yg cemerlang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seram habis kak...hahaha...tak bole blah anak buah akak tu...mesti dia pon kecut perut cam anak saya kan...tapi lawak le pulak...hahaha...aminn..tq kak

      Delete
  7. berserah jer Linda
    kaklong dah buat yg terbaik. bergantung pada rezeki. keputusan spm bukan penamatnya..banyak lagi peluang di luar sana.

    semuga kaklong mendapat keputusan cemerlang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak kiteorang memang redha je walau ape pon keputusan yg keluar...inshaa Allah kalau ada niat nak belajo pi mana2 pon tetap bole berjaya kan kak...aminn..tq KY

      Delete
  8. Mmg sengaja datang memalam nak jengah hang mak. Tengah duk terbongkang ke? Hihi....

    Cenggitulah perasaan mak dulu dulu time SA nak ambik result. Tau taulah dengan keadaan SA yg tak boleh dipercayai tu. Trial result pulak merisaukan. Pergh!! Rerama dlm perut sepanjang malam weyh...

    Relax ar beb....Apa pun resultnya peluang terbentang luas dihadapan sana. Jangan risaulah... insyaallah Kak Long cemerlang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi mak datang skodeng memalam ek...memang tengah terbongkang gamaknye kite ni mak...hahaha...betol tu mak serba tak keruan di buatnye...selagi tatau keputusan perut kepala semua rase tak selesa...gitu le perancangan nye mak...ape yg dapat kiteorang redha je...mudah mudahan...aminn...tq mak :')

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. In syaa Allah..kak long dah buat yg terbaik. SPM bukan penamat. Pengalaman kak Zai anak tak dapat straight A masa SPM alhamdulillah sekarang dah jd lawyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu kak SPM ni baru permulaan je...saya pon takde la nak desak atau pakse2 kak long...apa yg dapat tu saya terima dgn lapang dada...yg penting berusaha untuk berjaya...cam anak akak tu bagosnye dah jadi lawyer skng ni...saya tumpang bangga kak :)

      Delete
  11. In syaa Allah..kak long dah buat yg terbaik. SPM bukan penamat. Pengalaman kak Zai anak tak dapat straight A masa SPM alhamdulillah sekarang dah jd lawyer.

    ReplyDelete
  12. Bebbbbb camne beb..... dah ready nak melahai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mende kah melahai tu mak? sumpah kite tak paham...pencerahan sikit...hahaha

      Delete
  13. Bebbbbb camne beb..... dah ready nak melahai?

    ReplyDelete
  14. semoga kejayaan berpihak pada Kak Long...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn...mudah mudahan...tq dik :')

      Delete
  15. Macam2 perkara yang timbul kat fikiran ye kak ....berdebar debar

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak keruan di buatnye yan...kikiki...buat ape pon asyik la dok teringat...:p

      Delete
  16. Jadi tak demam hari ni? Hilang dah ya lepas dapat tengok slip exam Kak Long ^_^

    Hai, ngeri pulak tengok pengalaman mak-mak ambil exam beso-beso ni. Nanti time kita minta-minta dah terhapus semua exam nilah. Letih nak gigil-gigil berselimut sebab anak nak ambil result penentu masa depan katanya!

    ReplyDelete
  17. hilang dah demam sakit perut segala tu dik...hazap betol selagi tatau keputusan...hahaha...alaaaa nape nak suh batal pulak!! akak nak gak tengok ko meroyan camne nanti...hahaha...sesekali bedebo ape salahnye bukan nye selalu pon...hahaha

    ReplyDelete