sila klik sini

Tuesday, 16 February 2016

KEPUTUSAN SPM 2015

rabu            17  feb  2016



Selamat sore teman -teman.....



Waduh - waduh bikin gamat nih...sadar gak sadar lagi 16 hari aja lagi keputusan SPM bakal keluar...pada semua penuntut ibuk Linda doakan moga kamu semua sukses ya...jangan gentar dong doakan aja yg baik2...kalian udah belajar sungguh2..udah berusaha sebaik mungkin...yg selebihnya kita serahkan aja pada yg berkuasa...inshaa Allah pasti semuanya mendapat barokah...



*mood seriau tahap ketum....maafin ibuk Linda ya...hingga ketemu lagi...da..da



22 comments:

  1. Sekejapan ajer dah nak masuk bulan Mac ye Mel..
    Anak buah akak ada dua orang ambil SPM tahun sudah..
    Moga mereka pun sukcesss

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan kak...masa sekarang memang laju pejam celik je tetiba dah pon tiba...

      Delete
  2. Kita lak berdebar lebih kak walau takde kena-mengena.. hehehe..

    psstt: belum ada tanda2 preggyler kak.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menumpang debaran tu tak salah dik...kalau ko nak kongsi debaran yg cam ribut topan dalam hati akak ni pon bole...nanti akak anta pakai pos laju ye...hihihi...alaaa yg tu sabo2 le...kan dah ada petua baekkk punye sok2 mana tau sangkut...kikiki

      Delete
  3. Ni sapa yg gementar ni,penuntut ke ibuk Linda....
    Apapun akak faham ,linda mesti berdebo2 nk tnggu result kak long...Insyaallah kak long pasti boleh dapat yg terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya yg seriau lebih kak...kikiki...kak long tu pepaham jelah..dia kan drama kuat...pandai sembunyik perasan tu...dalam hati dia sapa la yg tau kan...aminn mudah mudahan kak

      Delete
  4. Laaa... ni apa masalahnya jadi bibik pulak dah! Ibuknya sesat jauh ka Malay-si-ya ya, buk?

    Jangan gentar-gentar! Hadapi aje dengan penuh tabah. Untung sabut timbul ler... Eh, betul ke gaya pepatah macam ni? Konpiuslah sebab lama dah dulu habis SPM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah seriau tahap dewa dewi ni dik..ape bahasa yg keluar tu akak bantai kan aje yg penting...hado...hahaha..inshaa Allah akak redho je la nanti walau ape pon keputusan yg kak long dapat...cuma pepaham jelah selagi belom dapat selagi tu la gigil tak abis...hahaha

      Delete
  5. Mood tak keruan tiba2 jd bibik linda ye kak? Moga baik2 saja result mereka seiring usaha mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudah mudahan...akak terima je nanti walau ape pon keputusan nye...tapi selagi blom dapat ni seriau tak abis dik...tak keruan akak di buatnye

      Delete
  6. Replies
    1. masa sekarang bergerak pantas beno...sume terasa sekejap je kan Qhaifa Nur..tq sudi singgah dan komen2 kat sini :)

      Delete
  7. dah tak de anak2 yang amik exam.. semoga depa berjaya semuanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn...mudah mudahan...tapi memang sume mak2 nak anak diorang berjaya kan...:)

      Delete
  8. Harap anak2 dan ibu2 yg menunggu keputusan banyakkan bersabar in syaa Allah pasti berjaya.

    ReplyDelete
  9. Nambelas hari lagi ke weyh....mak pulak yg mcm kena ketum kalau cenggitu hihi....

    Mak doakan anak hang berjaya dgn cemerlang Mel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn...mudah mudahan ye mak...hang mesti paham seriau tahap ketum camni kan sebab anak2 hang mesti ada je yg penah pekse SPM kan...tahun lepas takda ke anak hang SPM...kalau ada bole la kite ketum togeder2 katenye...hahaha

      Delete
  10. uik..tetiba tukar slang kenapa akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriau tahap kronik dah ni...kadang2 tu tengah makan kalau teringat terus hilang selera di buatnye...tapi jap2 lagi bila terlupa laju2 akak pi ulang makan balik...kikiki

      Delete
  11. oooo kak long nak dapat result dah ye.... KAK NORA doakan...(ceh tetiba kak Nora... hahahha auntielah! eh tak pe la... nak perasan muda jap) moga Kak Long beroleh keputusan yang cemerlang... InsyaAllah. Amin...

    ReplyDelete