sila klik sini

Monday, 25 January 2016

SANA SINI SURAM

selasa             26  jan  2016


Assalamualaikum dan salam hormat...


Akak sejak dua tiga hari ni nak menulis pon cam lemah je...tatau kenapa...cerita dan gambo ada je...tapi tangan cam berat tak tau ape yg nak di coret...tapi perkara camni memang selalu berlaku...saat semuanya terasa suram......



                                                      images  google

Rasenye kak Saniah sekarang masih di hospital...moga pembedahan nye berjalan lancar...rehat banyak2 ye kak...moga akak cepat sembuh...pastu akak peratikan kawan2 blogger lain pon cam tak berapa aktif menulis sejak dua tiga hari ni...mungkin masing2 sebuk dengan kerja...ok la sampai sini je...dah akak rase suram jadi tak bole tulis panjang2...moga esok2 hati akak lebih bercahaya....ta..ta

21 comments:

  1. Kakak rasa Kak Saniah operation esok di HSA (Hospital Sultanah Aminah) Linda. Kalau di Hospital Sultan Ismail kakak pergi-balik kerja lalu sebelah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh saya tau hospital tu kak...selalu kalau nak ke ZZ sup tulang mesti lalu situkan...kalau la saya dekat nak gak pi ziarah...tapi duk jauh apakan daya T_T

      Delete
  2. SA lagi takde mood..kelaut dalam dah...semua gara2 mamat india bongok tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setan sangat jantan tu dik...akak dah baca kat blog ko...kong asam bole pulak dia buat2 tido ek...katuk je kepala dia dgn kasut biar dia tido buat selama lamanye

      Delete
  3. Yan pun kak..huhu..bulan januari bulan suram...arap mood mari untuk bulan 2 n seterusnya..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah akak pon perasan yan sekarang jarang2 yg up n3...selalu akak terjenggah2 gak kat rumah yan...mudah mudahan yan

      Delete
  4. Linda sayang,kakak kat hospital ni kalau ada kesempatan baca n3 kwn2 blog untuk ilangkan gementar kakak tunggu esok ni.Skg ni akak ada masaalah kurang potosium(garam) ,taktaulh kalau tak ok kena tunda....oleh itu rajin2 lah mkn pisang seperti yg linda kata satu family feberet kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lapang hati baca komen dari akak kesayangan yg jauh di mata tapi dekat di hati...alhamdulillah semua dah selamat...banyak kan rehat ye kak...wah! pasni kene le kite sume rajin2 makan pisang selalu ye kak

      Delete
  5. suram snn cuti weekend kot kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la dik...bila cuti mesti nak lepak2 dgn famili kan blog bila2 pon bole belek

      Delete
  6. Dalam kepala ni macam2 nak dicoretkan tapi bila nak mula, jemari ni rasa kaku lak. eemm..
    Pehtu entry Kuching pun tak settle2 lagi.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dengan akak dik...ada je cerita tapi tangan cam berat je tak tau nak tulis ape...wah lama dah terperam ni...pasni kene rajin2 kan diri abiskan n3 yg tertunggak tu...gambo jgn lupe masuk bebanyak sikit...kikiki

      Delete
  7. Ye lah Linda...
    Suram ajer lah blog sana sini..
    Akak ni pun paksa jer diri..
    Takut angin M tu menjelma lama pulak..

    Moga urusan operation Kak Saniah esok hari dipermudahkan Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn..aminn...alhamdulillah kak saniah dah selamat di bedah dah balik rumah rasenye...haah kan sume cam suram je dua tiga hari ni...ingatkan saya sorang je tapi bila tengok cam ramai je yg tak buat n3 baru...

      Delete
  8. Mood blogging saya dr thn lps dah ke laut kak.. huhuhu thn ni kenalah berusaha kuat...

    Moga Allah permudahkan urusan kak saniah... amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn...mudah mudahan dik...lama dah tak update akak tertunggu2 gak...kene minum air 100 plus gamaknye dik...kikiki

      Delete
  9. Saya belum jumpa kesuraman lagi. Setakat ni masih okey lagilah mood. Apa yang buat suram tu yerk? Saya ni kalau datang suramnya mahu 2-3 minggu tak bernafsu menggarap entri katanya. Nak duduk bertapa dalam gua Bt Caves jerk!

    Semoga kesuraman itu akan pergi bersama kehangatan matahari sekarang ni yerk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah bagos la gitu dik..akak perasan gak kan main ligat ko ni update selalu...kasi jangkit kat akak sikit le gamaknye...hahaha...betol bila sampai waktu malas tu nak buka laptop pon cam takde nafsu...ko jangan pi batu caves kang kene himpit dengan kaum india diorang sebuk semayang tu...hahaha

      Delete
  10. Betullah mak, mak pun tgh suram ni idea pun nan hado....mailah idea oiii....
    Dah nenjawab pun Kak Saniah tu....
    Moga dipermudahkan hendaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang gini kot mak sampai satu tahap otak cam berat je nak menulis...salahkan hormon...hahaha...bila sampai time camni nak tengok laptop pon cam takde selera mak....alhamdulillah semuanye dah selamat...akak saniah kene banyak2 rehat je pasni...

      Delete
  11. Betullah mak, mak pun tgh suram ni idea pun nan hado....mailah idea oiii....
    Dah nenjawab pun Kak Saniah tu....
    Moga dipermudahkan hendaknya

    ReplyDelete