sila klik sini

Tuesday, 12 January 2016

QQ BABY STORE KINI DI MELAKA ~ JOM SHOPPING BAJU MURAH

rabu      13  jan   2016


Assalamualaikum dan salam mesra....

*iklan tak berbayo

Hujung minggu hari tu time keluar berjimba akak ajak cik boss singgah kat satu kedai jual baju2 baby dengan harga yg amat berpatutan...murah gak la kalau nak banding dengan kebanyakan kedai2 lain....bila dah sampai tu terus hakak teruja tak henggat dik non...pelangan bole tahan ramai time tu...tapi akak redah je tanpa sesalan....hahaha...mak enon siap nyanyi2 happy sebab dapat baju baru...




 Gaun mak enon...cantik2 sumenye...kain jenis lembut dan selesa...kaler dan design pon simple dan manis je...sesuai untuk kekanak baya2 izara dan yang paling penting sesuai dengan keadaan cuaca panas kat negara kite ni...selain gaun ni ada gak akak sambar seluar panjang buat pakai harian...selai rm5 hengget je


 Harga sebelom diskaun...tertelan gak ailio semalam bila terpandang tag  kat baju tu....kikiki...washing by hand katenye...hang dry hokey....abis tu hang tuah..hang kasturi tak bleh ke ?  kikiki...ok tak lawak...hambar  T_T


 Ceperati bebetol tanda harga kaler merah kat bahagian atas gaun2 tu...ye harga lepas diskaun hanye RM19.90 jew....tak sampai 20 hengget ye...mana nak cekau harga camtu sekarang ni...kalau ada pon mungkin kain dan design dia merapu2 je...gambo ni akak amik dari fb kedai ni...time akak pegi tu dah tak banyak pilihan sangat...tapi ada je gaun yg cecantik...suka sangat dengan gaun polkadot hitam dan gaun munge2 kuning tu...tapi dah abissss....hukhukhuk...jadi sesapa yg ada anak umur  2-5 tahun cecepat serbu kedai ni hokey...

 (gambo sumber fb) masa akak pegi tu ramai camni gak pelangan dia...semua ralit duk memilih mana yg berkenan di hati....memacam la...murah2 pulak tu...susah akak nak terangkan satu2...baik korang pi terjah sendiri jelah...


Set romper camni pon melambak2 ...kalau nak beli selai2 pon hade tau...banyak pilihan...harga antara rm5 -rm7 hengget je selai...akak beli gak satu set baju romper ni untuk anak buah cik boss yg baru je lahir dua tiga hari lepas...nak bagi time balik kampong raye cine nanti...



Ni alamat lengkap kedai ni siap no fon ada sekali...jadi lepas ni jom reramai terjah QQ baby store ni ye...berbaloi baloi  :)




17 comments:

  1. Murah tu sehelai rm5...kawan yan jual sehelai dia kira rm10...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...kalau tempat akak ni pon selalu jual selai rm10 gak yan...

      Delete
  2. Kak bajy bunga biru tu cantik :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan...banyak lagi yg cecantik sampai rambang mata akak menegoknye...

      Delete
  3. Wah bestnya...murah2.Kakak suka sangat tengok baju2 gaun budak2 ppuan...cantek2 geram tengok...haha mana ada ank kecik lagi linda nak beli kan cucu sedara pun ramai yang llaki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ni kire cam lepas gian gak kak...maklum la bertahun2 jugak la menunggu nak dpt kan izara ni dulu...akak kene cucu jelah gamaknye...akan datang mesti lagi comel2 baju gaun bebudak pompuan kan kak...

      Delete
  4. Kalaulah mak serbu kedai tu, agaknya badan sapalah mak nak sarungkan ek...hihi....Onyenglah kot hihi....

    Baju budak pompuan mmg cantik cantik, mmg geram nengoknya. Mmg wajib beli...untunglah mak enon dahlah tak sekolah, dapat pulak baju baru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole la kot tapi kene beli saiz newborn...kuikuikui...huntung la Onyeng bebaju gaun...hahaha

      kahkahkahkah....kong asam hang mak tersembur nescafe baca komen hang ni...sentap mak enon kalau dia tau membaca...tapi betol gak kan...dah la sekolah malas pastu dapat baju baru lagi...tak patut..tak patut...hahahaha

      Delete
  5. Masuk sini yg untung Izaralah ye:)
    Kakak dah tak ada peluang membeli utk anak sendiri Linda
    Kena tunggu ada cucu haha... Tapi kalau beli utk anak org lain atau saudara adalah. Entah bilalah nak ke Melaka lagi kakak ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang datang sini khas untuk dia pon kak...akak kene tunggu beli untuk cucu jelah nanti cam akak saniah tu...melaka sentiasa buka pintu untuk akak...bila2 senang tu mai la kak...pastu jangan la lupa bagitau...mana la tau kot2 ada rezeki bole gak face to face dengan akak kan...

      Delete
  6. Dress kuning tu memang cantik. Kalau ada anak perempuan, memang saya beli dari saiz 2-5 tahun terus. Tiap-tiap tahun dia pakai pattern sama jerk. Kata murahkan...

    Saya rasa kedai ni ada kat BP kot satu. Pernahlah terterjah dulu-dulu dan memang murah-murah barang di dalamnya. Kalau sama kedailah, maklumlah saya dah tua sekarang ni. Anak yang kecil pun dah nak masuk 5 tahun. Cerita pergi kedai ni 4 tahun terkebelakang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. baca komen ko akak dok terbayang adik cute kena paksa pakai gaun sampai nangis meraung2...hahaha...memang murah pon dik...nanti2 akak ingat nak pi rembat lagi..beli saiz beso sikit bole simpan pakai raya...bape bulan je lagi dah raya kan...kejap je

      Delete
  7. tak menyempat lagi nak terjah sebab jauh kat ayer keroh tu. malas hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau terjejak ke air keroh wajib singgah dik...anak2 buah ko kan ramai gegirl kan...memurah geram tengok tau

      Delete
  8. murah nya..awat murah sangat..?dia nak buka kedai atau tutup kedai nih..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah sangat2 dik...cecantik pulak tu baju2 dia...baru je buka dik dan diorang ni banyak cawangan jugak tau cetry google

      Delete
  9. ijat aida byk beli kat family store aje :)

    ReplyDelete