sila klik sini

Wednesday, 27 January 2016

HADIAH GA DARI WAK LALAT

khamis          28  jan  2016


Assalamualaikum dan salam mesra....

Alhamdulillah beberapa hari lepas akak terima bungkusan pos laju kiriman dari wak lalat 
gembira tak terkira...hihihi...mekasih ye wak susah2 je...ni kirenye hadiah ke2 yg akak terima sejak aktif berblog...rase cam nak goyang zumba terus...hahaha...tapi akak tak buat la kang tak memasal cik boss pi check in akak kat Tanjong Rambutan...kuikuikui


 Titipan tulisan tangan dari wak...ni le gambo2 yg mewakili setiap bulan dalam kalender hasil buah tangan dari wak...tumpang bangga jap...kebanyakkan gambo2 ni penah masuk magazine terkenal ye jangan memain...

Ni mungkin ahli keluarga wak....tumpang bangga lagi sekali sebab amik gambo kat Melaka...tanah tumpah darah ku...gituuuuu....wah hensem dan comel2 anak2 wak ni...mesti ikut muka bapaknye....(lepas dah menang bodek2 sikit takpe kan wak)....kahkahkah 

Ni pulak gambo feberet akak dari berbelas2 gambo yg lain...akak memang suka beno gambo senja merah2 gini...terasa sangat tenang je bila tengok....



Terima kasih sekali lagi pada Wak atas pemberian hadiah ni...sapa nak tengok gambo2 yg mabeles sila order kalender ni kat wak....cecantik tau ^_^













27 comments:

  1. Tahniah Malinda..
    Cantik gambar semua tu ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak...alhamdulillah rezeki di beri Allah..haah sume gambo cantik2

      Delete
  2. clap2 tahniah atas kemenangan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik...rezeki di beri Allah :)

      Delete
  3. Linda tak cukuplah... tunjuklah semua 12-12 gambar.
    Wak punya gambar memang cantik - maklumlah dia kan pakar bab ambik gambar.
    Tahniah Lin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloooo...tak berani la kak...kang wak mengaruk...hahaha...tak bole tunjuk lelebih...betol tu kak sume cantik2 memang tangan emas la wak tu...terima kasih kak :)

      Delete
  4. Wah untung lah mak Mel ye dapat kalender. Hari hari tengok kalender sure nampak muka wak hihi....
    Mak tumpang happy, jadilahhhh....hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki dari Allah...muka wak nak buat ape..tu anak2 jantan dia lagi mabeles mak...kahkahkah...mati la kite skodeng anak2 ikan...hahaha..

      Delete
  5. Wah untung lah mak Mel ye dapat kalender. Hari hari tengok kalender sure nampak muka wak hihi....
    Mak tumpang happy, jadilahhhh....hihi..

    ReplyDelete
  6. wah nak jugak wak lalat hehehehe... apapun tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik...takde rezeki dapat free cam akak ni jadi kene le beli gamaknye dgn wak ye...20 hengget je kalau tak silap akak...gambo sume cecantik tau

      Delete
  7. hehe2 ., timekasehla gak utk mak linda yg sudi join dan selalu meriahkan blog wak yg biasa2 tuuh., majula sukan utk negara ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kasih wak...terima kasih gak pada wak sebab buat GA kat blog wak yg makin populer tuuh dan susah2 pos kan hadiah untuk kite ni...tq ye wak :)

      Delete
  8. Jeling jup.............ok dah...tahniah kak
    :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yan...amboi siap jeling2 pastu terus nyanyi lagu lama2 dulu...jeling2 ku menjeling mata bertentang mata...ok sambung yan...hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. terima kasih dik...syukur rezeki di beri Allah

      Delete
  10. huwaaaa jelesssnya Malinda, kak ana tak perasan langsung Ga wak kita ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alooo...camne bole terlepas ni kak...takpe taun depan kite pakse wak buat GA lagi ye mana tau giliran akak pulak yg menang...

      Delete
  11. Tahniah Linda...cantik gambar2nya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak zai...haah sume gambo nye cantik2 kak

      Delete
  12. Tahniah Linda...cantik gambar2nya.

    ReplyDelete
  13. Wak ni memang superblah gambar-gambar yang diambilnya. Maklumlah pro. Jauh benar level kat atas berbanding dengan kita insan marhaen ni. Eh, apa ke hal statement lain macam bunyinya. Inilah bahananya lepas baca pasal budget2016 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu dik tangan wak ni memang berbakat...sume gambo2 dia cantik2 masuk majalah populer pulak tu...sama gak dgn akak ni tangan bangku katenye...beribu2 amik gambo tetap pengkau gak jadinye...

      Delete
  14. Wah tahniah.. gambar senja tu mmg cantik sangat kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dik...akak suke sangat gambo senja2 camni...cantikkan

      Delete
  15. bangga jugak la.
    org melaka jugak :)

    ReplyDelete