sila klik sini

Tuesday, 17 November 2015

SERONOKNYA BERCUTI KE KOTA KINABALU SABAH

rabu    18  november  2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera....


Minggu lepas akak ada baca percutian doktor Zoul dan keluarganye ke KK...seronok tak henggat diorang...macam2 tempat yg sempat diorang terjah...akak hanya mampu telan ailio je...kuikuikui...masa akak pegi tu mak enon kecik lagi...jadi banyak gak tempat2 yg best tapi cam tak sesuai nak bawak bebudak kecik ni...jom le ikut akak troback percutian akak tahun lepas ke KK...



 Kiteorang lepak kat kundasang dua hari satu malam....jadi dengan masa yg terhad tu kiteorang cuma sempat terjah ke beberapa tempat je...gigih akak bangun pagi2 semata2 nak tengok matahari terbit...subhanallah...cantik sungguh..memandangkan hakak ni takde kamera cangih2 jadi hanya mampu amik gambo guna henpon...sejuk bole tahan masa ni teketo2 snap gambo...

 Ni pemandangan bila hari dah semakin cerah...ada perkampungan kat bawah tu...
 Tengok pemandangan sambil di temani kumbang tanduk ni...eh! ye ke ni kumbang tanduk ???   hakak tak pasti... hehehe

Bersarapan kat Kiram Village yg cantik kebabom tu...segala ceruk penuh dgn bunga sesaje...geram je akak tengok pokok bunga kat situ...nasib tak bole makan kalau tak nak je aku kunyah2...

 Sempat tengok sesi perahan susu lembu kat desa dairy farm...pastu minum susu dan makan aiskrim susu yg segar dan sedap...kiteorang sempat gak kasi makan kambing dan haiwan2 kecil lain kat sini...cam kebuluran je kambing2 tu nasib tangan akak tak kene kokak...ngeri gak time tu tapi saje tunjuk berani depan anak2...hahaha

 Pemandangan kat sini memang tersangat la cantik...sejuk pulak tu berangin je sepanjang masa...selain tu bau ehem2 lembu pon bole tahan kuat gak...hahaha...kembang kempis lobang hidung tahan bau...hahaha...dah ko gatal nak tengok lembu kan pasrah jelah...

 Singgah ke rumah terbalik ni jugak...tapi sayang kat dalam rumah langsung tak di benarkan snap gambo...kalau degil nanti diorang denda tau...kedekut la diorang ni...menyampah...hahaha

Memula cik boss malas nak ke sini tapi akak dengan anak2 berkeras gak nak singgah...nasib masuk sebab kat dalam ni pon cantik sangat2 tau...kene bayo rm2 hengget kalau tak silap akak...pastu bila akak tengok tetiba orang yg tanak masuk tadi beria2 amik gambo...chitttpodahhh :p

Enjoy dengan makanan laut yg sedap dan segar...walau pon harga yg dah siap masak tu takde la murah sangat....tapi sesekali sampai tu kite belasah jelah...hehehe

Yang ni paling win...lokan bako dan jelly kelapa kat Jalan Sulaman...sesat barat jugak kiteorang mencarik tempat ni...alhamdulillah akhirnye jumpe...sesat pon takpe la berbaloi2 dapat datang sini sebab lokan tu...sedap sangat tau...tiga dulang kiteorang sebat...hahaha


Memori manis ketika di Kota Kinabalu...taun ni mungkin akak hanya bercuti ke Pulau Langkawi je...percutian budget...itu pon tak tau lagi tengah merancang2 ni...kene cepat2 sebab musim cuti sekolah ni paham2 jelah...semua yg penuh...semua yg mahal...tapi tetap gatal nak bejalan gak...hehehe...kalau semuanye beres nanti maka ke Pulau Langkawi la hakak anak beranak...dah terbayang2 coklat yg murah2 tu....tapi sekarang takde la murah mana pon benonye kan...





33 comments:

  1. Akak pun dah lama tak jalan2 KK ni..
    Dulu kakak ipar ada tinggal di KK..
    Sekarang suaminya dah pencen.. so balik Semporna..
    Ingatkan nak jalan Semporna pulak lah ..

    Terliur pulak akak tengok lokan tu Linda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagosnye kalau ada saudara yg duk sana kak...serata alam bole bejalan kekdahnye...lepas ni try la ke semporna pulak mesti lagi cantik....memang sedap lokan bako...saya yg tengok balik pon rasa terlior ntah bila bole merasa lagi... :)

      Delete
  2. Adik saya ada kat KK.kalau saya pi sana boleh la suruh dia bawak jalan2..hehe..entah bila nak sampai sana tak tahu la..

    berani nya kak manja pegang kumbang tu.saya kalau kumbang tu masuk dlam rumah ,semua saya ajak lari masuk bilik..takut..dia punya bunyi je dah seram sejuk dengar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnye dik senang la nanti nak bejalan sebab ada yg tolong bawak kan...beli tiket kaptebang awal2 di nanti dpt murah sikit...akak hari tu seminggu nak pegi baru beli...amik ko harga cekik darah...padahal naik airasia je tapi ribu riban gak la kene bayo...akak kumbang camni tak takut tapi kalau lipas akak takut + geli....nak2 lipas yg bole terbang2 tu...ngeri :'(

      Delete
  3. Kakak pun belum jejak lagi KK ni....tunggu lah kalau dapat menantu orang sana...hahaa.
    Lepas kak long abis spm bolehlah happy2 kat langkawi nanti linda.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah mudahan doa akak di makbulkan...best la akak tiap kali besday anak menantu kirim hadiah rantai gelang mutiara bagai...kikiki...inshaa Allah gitu la perancangan nye kak kalau takde aral sampai le saya ke sana nanti....lama dah tak jejak sana...lebih lima tahin rasenye

      Delete
  4. kumbang tanduk tu musim bunga kuini je banyak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke yan...ntah le akak pon tatau...akak main petik je tu...ntah kumbang hape2 je tu pepandai akak ckp kumbang tanduk...hahaha

      Delete
  5. Pesan kakak Linda selagi anak-anak masih satu bumbung baik buatlah percutian semampu boleh. Nanti bila satu belajar di sana, satu belajar di sini nak dikumpulkan pun payah. Apa lagi kalau universiti atau kolej dan sekolah tak sama tarikh cutinya... nak makan angin bila semua ahli tak ada dia punya seronoknya kurang sikit. Masa itu teringat yg tak ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol sgt2 la tu kak...saya pon fikir camtu gak...lepas ni semua cuti dah jadi tak sama...kalau cuti2 ada yg tak dapat ikut mana best...tak sampai hati pulak saya nanti...saya suspen benonye kak sebab sejak lahir tak penah lagi kak long duduk pisah lama2 dgn saya...taun depan dah duduk.asrama berbulan2 tak jumpe..aduhh mesti saya rindu rinduan :'(

      Delete
  6. Mahu-mahu tahun depan Kak Long dah keluar rumah kakak rasa kan sebab tahun ini SPMkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya takut time menganto dia nanti saya banjir kilat je...kene bawak baldi tadah ayak mata la camni...sob..sob...sob...mintak2 kak long dpt tempat yg tak jauh dari melaka...seriau

      Delete
  7. Weyh kita tak sampai lagi ke sini..... Entah bila nak sampainya pun tak tau haha.....
    Jadiklah mak dengo cite hang jer Mel .....Rumah terbalik tu mmg femes ek...org gi Sabah medti singgah situ.

    Kita cuti sekolah ni tak kemana kot, duk umah ajelah diam diam......dpt makan luo hujunginggu pun dah syukur .... Nampak tak, nampak tak....betapa beruntungnya pak Jilapah dpt bini yg yg redho memanjang hihi....Hang tak rasa nak menampo ke Mel ? Kikiki.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaa Allah satu hari nanti ada la tu rezeki mak sampai sini...kalau tak kat sini mak mungkin dpt pegi tempat lain pulak...rezeki Allah ni kan tak di jangka...tetiba mak pi london terusss...mana nak tau kan...betol2 somi mak kire beruntung sangat2 sebab bini dia yg maneh ni tak demand...kite salute la dgn mak...meh nak muah2 sikit..tapi tampo tetap tampo mak...hahaha

      Delete
  8. Seronoknyer Cuti Cuti Malaysia... dah lama tak tengok kumbang tanduk... ntah2 anak cucu kita zaman sekarang ni tak pernah kensl langsung kot kan...

    Bukan ke dulu2 boleh jer dapat kebenaran ambil gambar dalam rumah terbalik tu....mungkin undang2 baru kot ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol ke tu kumbang tanduk? Saya main petik je tu...hahaha...anak2 saya sume yg takut nampak sy pegang diorang yg tepekik telolong cam hape je...hahaha

      Time saya pegi tu mengambil gambo dlm rumah adalah di larang sama sekali...jika tertangkap kene denda rm500 dan semua gambo akan di delete serta merta...kat luar rumah takde masalah semua bole snap gambo...

      Delete
  9. wow..bestnya ..terkenang pula kenangan pergi ke Kundasang 2 tahun lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kundasang memang sangat best...lain kali kalau ada rezeki mesti kene pegi lagi... :)

      Delete
  10. Bila yerk last time saya jejakkan kaki ni ke Sabah?

    Lama gila sebenarnya sampai terlupa entah bila. Yang pasti, lepas kahwin memang jarang jalan jauh-jauhnya. Macam-macam alasan beri kononnya susahlah anak kecil lagi. Lepas tu susahlah bawa dua anak kecil-kecil. Padahal, ada aje aral melintang patah, mengkuang lalu dan seangkatan dengannya! Hahaha...

    Oh, nak pi Langkawi yerk? Bestnya...macam nak ikut serta jerk ^_^ Tapi cuti-cuti sekolah mesti ramai orangkan. Saya ni selebriti, tak leh tempat crowded sangat. Huahahaha...

    Tapi saya dah siap tempah bilik nak menuju ke utagha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dgn akak pon...kadang2 kalau ada rezeki lebih cik boss ajak gak akak jalan2 tapi dlm malaysia jelah..yg luar2 blom mampu lagi...tapi tu la masa anak kecik2 ni memang selalu jadi alasan...paling abis akak suka pegi cameron sana...hahaha...hanggin je cik boss membosan...pegi cuti2 kompom la orang ramai pastu semua barang pon mesti mahal...tapi akak redhoooo jelah...wah! Cuti2 ke utara le nampaknye ye...happy holiday dik...tak kisah le mana pon langkah kaki yg penting togetder2 dgn famili kan..mesti havoc punye la..

      Delete
  11. OK..nanti nak explore KK plak la....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best gak dik pi sana...kalau suka pakai hiasan mutiara bagai mesti mengila sebab sana banyak gilos dan kalau pandai tawar memang bole dpt harga murah...akak tak.minat tapi mengila gak beli hari tu kasi ke adik beradik...hehehe

      Delete
  12. Assalamualaikum sahabat - sahabat. Jom Trip of Sabah Di Bawah Bayu. Insya Allah, sy uruskan kereta sewa, homestay & pakej pulau sekitar Kota Kinabalu. Berminat hubungi / whatsapp 014-8415859 - En.Muja.

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum sahabat - sahabat. Jom Trip of Sabah Di Bawah Bayu. Insya Allah, sy uruskan kereta sewa, homestay & pakej pulau sekitar Kota Kinabalu. Berminat hubungi / whatsapp 014-8415859 - En.Muja.

    ReplyDelete
  14. Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
    Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :

    WhatsApp : +6282214441280
    Call : +6282214441280
    Call : +6282282222896
    Email : Dhanibandung@yahoo.com
    Blog : Melancongdibandung.blogspot.com(Dhani Tour Bandung)
    Website : www.paketpelanconganbandung.com
    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

    KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL

    Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja... Wassalam dan Terima Kasih...

    JOM MELANCONG INDONESIA…
    CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

    ReplyDelete
  15. Salam...
    pakej perkhidmatan 4d3n kat Bandung (hotel and transport)....murahhhhh sampai pingsannnnn

    butiran perjalanan

    Day 1
    > Airport bandung
    >Pasar Baru membeli belah
    >Trans studio
    >Toko Tiga (Branded Jeans)
    >Factory outlet
    >Dinner

    Day 2
    >Gunung Tangkuban Parahu
    >Lunch at kopi luwak caffe
    >Wisata naik kuda deranch
    >Strawberry and tea park
    >Floating market
    >Farm house
    >Dusun bambu{cadangan}
    >Kampung daun{cadangan}
    >Rumah Mode
    >Cihampelas Jeans Centre
    >Paris van java
    >Dinner

    day 3
    >Kawah putih
    >Valley hot spring
    >Cibaduyut street area kulit
    >Asia afrika
    >Tebing keraton(cadangan)
    >Kartika sari
    >Dinner

    Day4
    >Check out hotel bandung
    >Airport transfer bandung

    term and condition

    *total rate nye per person adalah
    395rm per person if 2 person
    330rm per person if 3 person
    285rm per person if 4 person
    250rm per person if 5 person
    235rm per person if 6 person

    *rate included transportation type kereta is toyota avanza or suzuki apv (petrol,parking,pemandu,kereta dan high way tiket)

    *1 room dimuat 2 person tak dijoin so selesa sangat, semasa 4day 3night included buffet breakfast. hotel kat bandung adalah

    #Hotel 3star#

    -Dpalma
    -Hyperin
    -Vio Cihampelas
    -Summit Siliwangi
    -Raffles Home

    *rate is not included lunch and dinner

    *rate is not included entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan dengan itenerary

    *no hidends charge

    Call
    +62 878 24 600 700

    WhatsApp &Line
    +62 81 220 375 375

    Semoga informasi yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.
    Wassalam...wr..wb.

    ReplyDelete
  16. Salam...
    pakej perkhidmatan 4d3n kat Bandung (hotel and transport)....murahhhhh sampai pingsannnnn

    butiran perjalanan

    Day 1
    > Airport bandung
    >Pasar Baru membeli belah
    >Trans studio
    >Toko Tiga (Branded Jeans)
    >Factory outlet
    >Dinner

    Day 2
    >Gunung Tangkuban Parahu
    >Lunch at kopi luwak caffe
    >Wisata naik kuda deranch
    >Strawberry and tea park
    >Floating market
    >Farm house
    >Dusun bambu{cadangan}
    >Kampung daun{cadangan}
    >Rumah Mode
    >Cihampelas Jeans Centre
    >Paris van java
    >Dinner

    day 3
    >Kawah putih
    >Valley hot spring
    >Cibaduyut street area kulit
    >Asia afrika
    >Tebing keraton(cadangan)
    >Kartika sari
    >Dinner

    Day4
    >Check out hotel bandung
    >Airport transfer bandung

    term and condition

    *total rate nye per person adalah
    395rm per person if 2 person
    330rm per person if 3 person
    285rm per person if 4 person
    250rm per person if 5 person
    235rm per person if 6 person

    *rate included transportation type kereta is toyota avanza or suzuki apv (petrol,parking,pemandu,kereta dan high way tiket)

    *1 room dimuat 2 person tak dijoin so selesa sangat, semasa 4day 3night included buffet breakfast. hotel kat bandung adalah

    #Hotel 3star#

    -Dpalma
    -Hyperin
    -Vio Cihampelas
    -Summit Siliwangi
    -Raffles Home

    *rate is not included lunch and dinner

    *rate is not included entrance fee per kereta and entrance fee per person at tempat lawatan dengan itenerary

    *no hidends charge

    Call
    +62 878 24 600 700

    WhatsApp &Line
    +62 81 220 375 375

    Semoga informasi yg saya berikan dapat memudahkan urusan untuk bercuti ke bandung.
    Terima kasih.
    Wassalam...wr..wb.

    ReplyDelete
  17. Salam,

    Menyediakan perkhidmatan kereta sewa Axia Auto RM100/day selesa & jimat minyak. Kenderaan lain ada juga. Call/watsapp 014 201 1144 untuk tempahan.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Mr / Mrs
    We (Kyrantrans) as a tourist vehicle rental agent in Bandung and Jakarta participated promotion ...
    The units are offered:
    Suzuki Apv
    Toyota Avanza
    Inova
    Toyota Hiace
    Isuzu short Elp
    Isuzu long Elp
    Amenities:
    Latest vehicle / manicured + friendly and experienced driver.
    Kyrantrans as a tourist vehicle rental agent in Bandung and Jakarta, which has been used to take tourists inside the country and abroad are ready to take you for a tour around enjoying the beauty of the city of Bandung and Jakarta.
    For more details please Mr. / Mrs ask us about the history of the sights and inexpensive place to shop:
    Call: +6281312767300
    +6281573307300
    WA: +6281809692300
    Fb: Kyrantrans
    Email: Kyrantrans@gmail.com
    Website: Kyrantrans.com
    Kyrantrans will give the price according to the budget of Mr. / Mrs.
    "Do not be Fooled by TOUR & Travel Cheap price"

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Mr / Mrs
    We (Kyrantrans) as a tourist vehicle rental agent in Bandung and Jakarta participated promotion ...
    The units are offered:
    Suzuki Apv
    Toyota Avanza
    Inova
    Toyota Hiace
    Isuzu short Elp
    Isuzu long Elp
    Amenities:
    Latest vehicle / manicured + friendly and experienced driver.
    Kyrantrans as a tourist vehicle rental agent in Bandung and Jakarta, which has been used to take tourists inside the country and abroad are ready to take you for a tour around enjoying the beauty of the city of Bandung and Jakarta.
    For more details please Mr. / Mrs ask us about the history of the sights and inexpensive place to shop:
    Call: +6281312767300
    +6281573307300
    WA: +6281809692300
    Fb: Kyrantrans
    Email: Kyrantrans@gmail.com
    Website: Kyrantrans.com
    Kyrantrans will give the price according to the budget of Mr. / Mrs.
    "Do not be Fooled by TOUR & Travel Cheap price"

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum...

    Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta dan homestay di Kota Kinabalu pada harga paling murah

    1. Viva RM90
    2. Myvi RM120
    3 Saga RM120
    4. Alza RM140
    5. Exora RM150
    6. Avanza RM170
    7. Vios RM180
    8. Urvan RM230

    Homestay RM100.00 semalam

    Hubungi sy Raziman utk pertanyaan lanjut 0129600702
    0129600702 (Whatsapp)

    ReplyDelete
  21. Mohon Maaf kami ingin menumpang iklan...

    TIPS PERCUTIAN MURAH KE SABAH!!!
    Mari Bercuti Ke Sabah.... 2017

    Assalamualaikum Tuan Puan...
    Bercuti la ke Sabah....!!
    Kami bersedia mempermudahkan segala urusan percutian anda di sini...

    Antara Kelebihan kami:

    Kereta sewa pandu yang murah, baru dan berkeadaan baik..
    a) Nissan Urvan RM230 sehari
    b) Toyota Innova RM200 sehari
    c) Toyota Avanza RM160
    d) Nissan Grand Livina RM170
    e) Proton Exora RM150
    f) Produa Alza RM140
    g) Toyota Vios RM160
    h) Proton Saga Flx RM120
    i) Produa Myvi RM120
    j) Produa Viva RM100
    k) Proton Waja RM120
    l) Proton Preve RM150
    m) Viva 660 RM70

    * Harga di atas adalah minimum sewa
    untuk 3 hari ke atas...
    * Penghantaran kereta percuma ke
    Airport dan tempat penginapan.
    * Kadar harga lebih rendah untuk sewa
    secara bulanan.

    Antara kelebihan yang anda dapat apabila memilih kereta sewa kami adalah :

    1. Pilihan Homestay dan Hotel dengan harga
    istimewa daripada kami bermula harga
    RM68 dan ke atas di Kota Kinabalu dan
    kundasang...

    2. Homestay Condominium Marina Court di pusat bandar Kota Kinabalu hanya pada harga Rm250 semalam!!!

    3. Pemandu Pelancong..
    Sekiranya anda ingin perlukan pemandu sepanjang percutian kami menyediakan pemandu berpengalaman dan mahir dengan tempat2 percutian menarik di Sabah... upah bagi pemandu kami adalah RM100 untuk 12 jam sehari...

    4. Harga istimewa ke Pulau Manukan , Sapi atau Memutik..
    Sekiranya anda memilih perkhidmatan kami, kami akan memberikan anda harga istimewa RM20.00 sahaja seorang utk tambang bot dan Percuma SET SNORKLING & life jacket ( harga utk 1 pulau sahaja).. harga tak termasuk jetty fee, island fee...
    Kami juga memberikan harga istimewa untuk Water Sport berikut:
    * Banana Boat RM30 (15 mnt)
    * FlyFish RM60 (15 mnt)
    * Parasailing RM55 (15 mnt)
    * Jetski RM140 (30 mnt)
    * Sea Walking RM150 (30 mnt)

    5. Harga istimewa untuk melihat Proboscis Monkey dan Fireflies... Klias Beaufort..
    Harga RM45.00 adalah termasuk tambang menaiki bot, Hi Tea dan Makan malam...

    Hubungi kami
    0163751978
    Boleh Call atau Whatsapp


    ReplyDelete
  22. Mohon Maaf kami ingin menumpang iklan...

    TIPS PERCUTIAN MURAH KE SABAH!!!
    Mari Bercuti Ke Sabah.... 2017

    Tel : 0129600702 / 0163751978
    Assalamualaikum Tuan Puan...
    Bercuti la ke Sabah....!!
    Kami bersedia mempermudahkan segala urusan percutian anda di sini...

    Kami menyediakan Kereta sewa pandu yang murah, baru dan berkeadaan baik..

    a) Nissan Urvan RM230 sehari
    b) Toyota Innova RM200 sehari
    c) Toyota Avanza RM160
    d) Nissan Grand Livina RM170
    e) Proton Exora RM150
    f) Produa Alza RM140
    g) Toyota Vios RM160
    h) Proton Saga Flx RM120
    i) Produa Myvi RM120
    j) Produa Viva RM100
    k) Proton Waja RM120
    l) Proton Preve RM150
    m) Viva 660 RM70

    * Harga di atas adalah minimum sewa
    untuk 3 hari ke atas...
    * Penghantaran kereta percuma ke
    Airport dan tempat penginapan.
    * Kadar harga lebih rendah untuk sewa
    secara bulanan.

    Kelebihan yang anda dapat apabila memilih kereta sewa kami adalah :

    1. Pilihan Homestay dan Hotel dengan harga
    istimewa daripada kami bermula harga
    RM68 dan ke atas di Kota Kinabalu dan
    kundasang...

    2. Homestay Condominium Marina Court di pusat bandar Kota Kinabalu hanya pada harga Rm250 semalam!!!

    3. Pemandu Pelancong..
    Sekiranya anda ingin perlukan pemandu sepanjang percutian kami menyediakan pemandu berpengalaman dan mahir dengan tempat2 percutian menarik di Sabah... upah bagi pemandu kami adalah RM100 untuk 12 jam sehari...

    4. Harga istimewa ke Pulau Manukan , Sapi atau Memutik..
    Sekiranya anda memilih perkhidmatan kami, kami akan memberikan anda harga istimewa RM20.00 sahaja seorang utk tambang bot dan Percuma SET SNORKLING & life jacket ( harga utk 1 pulau sahaja).. harga tak termasuk jetty fee, island fee...
    Kami juga memberikan harga istimewa untuk Water Sport berikut:
    * Banana Boat RM30 (15 mnt)
    * FlyFish RM60 (15 mnt)
    * Parasailing RM55 (15 mnt)
    * Jetski RM140 (30 mnt)
    * Sea Walking RM150 (30 mnt)

    5. Harga istimewa untuk melihat Proboscis Monkey dan Fireflies... Klias Beaufort..
    Harga RM45.00 adalah termasuk tambang menaiki bot, Hi Tea dan Makan malam...

    *Screenshot iklan ini sebagai voucher Diskaun dan whatsapp ke nombor di bawah*

    Hubungi kami
    0129600702
    0163751978
    Boleh Call atau Whatsapp


    ReplyDelete