sila klik sini

Friday, 23 October 2015

RINDU SEBENONYE TAPI APA KAN DAYA :p

sabtu   24  oktober   2015



Assalamulaikum dan salam kasih....



Dua tiga hari ni akak tak sempat langsung nak update n3...nak menyinggah rumah kekawan pon tak sempat...nanti bila dah lapang2 skit akak terjah ye dan jawab sume komen kekawan kat sini....rindu beb nak meroyan dan baca n3 korang tapi sumpah memang dah cukup masa sekarang ni....gambo kat atas ni waktu akak tunggu bas yg membawak kakak akak dari s'pore hari rabu yg lepas...khamis pulak akak pi settlekan bab pasport dan tukarkan ic baru untuk dia kat utc....alhamdulillah segalanye dah selesai...sekarang ni akak just nak lepak sembang2 je dengan dia sampai puas....walau pon duduk seberang tambak je kiteorang bukan la selalu dapat jumpe...kakak yg ni la punye seorang anak syurga yg kini dah berusia 14 tahun...nanti akak cite di lain n3 ye...jap lagi akak nak gerak ke KL pulak nak memenuhi jemputan kawen sedara...semoga perjalanan pergi dan balik selamat dan di permudahkan....kalau panjang umur kite jumpe lagi di lain n3 ye....ta...ta


19 comments:

  1. Tak pelah linda ,kakak tu sesekali jumpa kenalah layan dia sebaik mungkin...
    Ok linda semuga perjalann linda ke KL dipermudahkan.
    Wlpun rindu n3 linda yg menghiburkan itu kakak tetap setia menunggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduh akak ni selalu buat hidung saya kembang kencup tau....padahal merapu seponden mayang skeper je yg saya pandai....hahaha....tq kak muah sket...alhamdulillah dah selamat pergi dan balik dan seronok bila dapat borak dgn kakak2 saya...bila diorang sume dah balik nanti mesti sedih je dan sunyi jugak :'(

      Delete
  2. take your time..SA pun tgh xde idea ni..pening dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq amanda...banyak yg nak kongsi kat sini cuma masa je yg tak berapa nak ada...huhuhu...kadang2 bila time buntu camtu hape pon tak bole kan...cuba tido sepam dua dulu mana tau pasru banyak idea mari....hehehe

      Delete
  3. asalamualaikum tuan rumah...o tuan rumah...
    yan datang tolong akak kemas umah ni
    ...fuh fuh dah bersawang beno ni...huhu

    moga selamat pi dan balik...amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Walaikumsalam yan....tuan rumah ada je ni hah...cuma sebuk bebeno kekdahnye....rajinnye yan nak tolong buang sawang tapi jangan mintak upah ye babab vontot tu nanti....hahaha...alhamdulillah...pergi dan balik dgn selamat...tq dik

      Delete
  4. Menteri-menteri busy selepas bentang budjet 2016 samalah macam Linda busy ke sana-sini sampai blog tersunyi seketika ye:) Tak apa kejar sana-sini dulu asal jgn sampai sesak nafas. Selagi fulus dlm purse masih kembong teruskan aje langkah..

    Kakak tunggu next entrynya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nangis abang jib kalau baca kak ....hahaha....takde la sebuk ape pon kak cuma banyak masa di abiskan dengan kakak dan anak2 buah...bukan selalu dapat jumpe...takpe la kalau fulus kempis sikit sebab inshaa Allah nanti cukup bulan dia kembung balik....hehehe

      Delete
  5. Oh, tuan rumah sibuk rupanya tapi macam pagi tadi nampak tuan rumah datang bertandang ^_^ Yalah, kalau dah sibuk tu tak boleh nak dibuat apa. Gosip-gosip alam maya tu kita postpone ajelah sampai free. Nanti dah free kita sambung silaturrahim semula yerk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la sebuk hape sangat dik sebuk seronok kumpul dgn famili je...mana rumah yg akak sempat singgah tu dapat le tinggallkan komen...inshaa Allah lepas ni ada masa balik nak menjemah kat sini....hehehe

      Delete
  6. sibuk kannns,
    tu gmbr station bus kat mana kak? wak mcm x penah nmpk je., johor keew hehe2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki....sebuk sesikit je wak....tu gambo stesen bas melaka sentral...saya kat duduk kat melaka ^_^

      Delete
    2. kikiki....sebuk sesikit je wak....tu gambo stesen bas melaka sentral...saya kat duduk kat melaka ^_^

      Delete
  7. Amboi kakkkkk dtg kl x singgah umh kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain kali dik....mana tau bila2 nanti ada rezeki kite nak jumpe ^_^

      Delete
  8. Hahahaha blog saya pulak yg tak berupdate kak.. .sibuk ke hapa tak tau la... tp xdan nak buka laptop... anak2 pulak exam minggu ni... so lagi la tak dan.. hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa dik buat dulu mana yg penting....nanti ada masa baru la jenguk2 blog pulak...akak pon minggu depan kak long dah pekse lagi seriau le akak ni

      Delete
  9. Sebok ek....yelah...yelah.....mak balik ar

    ReplyDelete
  10. dah mak tak payah nak sentap2 ye tampo kang....hahaha :p

    ReplyDelete