sila klik sini

Wednesday, 24 June 2015

SAPA NAK JOIN CONTEST RAMADHON DI WGDG ??

8 ramadhan khamis  25 jun 2015

Asslamulaikum semua dan salam hormat.....


Seperti tajuk diatas agaknye ada tak sapa2 kat sini yg sudi nak join contest yg akak nak buat ni....kikiki...caranye mudah saja cuma perlu jawab di ruangan komen dan sapa memiliki jawapan yg tepat akan di pilih menjadi pemenang....contest seronok2 je ni....buat untuk suka2 dan yg penting nak joinnye tu mudah.....syaratnya cuma perlu follow akak di blog ini dan meneka dengan tepat di ruangan komen....kikiki...mudahkan....



 Sesiapa yg terpilih menjawab dengan tepat atau hampir tepat akan mendapat hadiah yg tak sepertinya ini....sapa nak piring hiasan bercorak inggeris cottage ni???  bole di jadikan hiasan hari lebaran yg bakal tiba nanti....seorang pemenang akan di pilih akan berjaya mendapatkan dua keping piring hiasan ni.....selamat mencuba  ;)


BERAPAKAH HARGA KASUT RAYA AKAK NI???  (pembayangnye....bawah rm50 ringgit)



SELAMAT MENEKA DENGAN TEPAT KAWAN2....PEMENANG AKAN AKAK PILIH BERDASARKAN SIAPA YG JAWAB PALING TEPAT DAN CEPAT...KIRANYA TIADA YG TEPAT SESIAPA YG MEMILIKI JAWAPAN HAMPIR TEPAT AKAN BERJAYA....SELAMAT MENCUBA  ;)


pemenang akan di umumkan pada 27 jun 2015 (sabtu) ni...

9 comments:

  1. Harap-harap suka-suka membawa bahagia
    Kakak tekalah kasut Linda tu RM49.90 (tapi macam tak percaya bawah RM50/-)
    Kakak dah lama follow tak perlulah 2 kali ye tak:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak sudi join...betol tu suka2 je ni sesama kite :)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih dik sudi join contest akak ni :)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih yan sudi menjawab teka teki teka tekuk akak ni :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. macam dah tak sempat ye.... nak join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kikiki...kene tinggal perahu ko dik...bole cuba dilain kali.... saja buat contest ni untuk suka2 sesama kite di alam maya ni... :)

      Delete