sila klik sini

Friday, 5 June 2015

PAGI SABTU YG SERAM



sabtu 6 jun 2015

 Assalamulaikum dunia....

Pagi sabtu akak hari ni dimulakan dengan xtvt masak2 sarapan pagi...pagi ni bangun dengan semangat yg waja tapi hujung2 tu ada rase seram2 gak sesikit....hahaha...tu yg tajuk n3 pon pagi yg seram gitu....amik semangat sikit dari suria lekat lekit katenye....

Pagi ni masak maggi tumis lagi....ada orang menuntut semlam....abang ngah tengah tido terus terbangun bila bau maggi dari dapo....peminat tegar katenye....akak masuk telo je sebab sayo sume yg dah abis...lagi pon kalau masuk sawi bebudak rumah ni bukan nye suka pon....empat bungkus maggi tumis hilang dalam sekelip mata....sedap la tu gamaknye ye....kikiki


 Minah ni jugak yg bagos...bangun2 je terus terkam buah anggur....siap tutup dengan tangan lagi tak kasi abang ngah curik...izara memang suka anggur dia makan sampai kenyang...bagos anak ku kang bole la yakyak dengan jayanye.....bravo!!!

Ni la benda yg akak seram2 kan pagi ni dik non...hahaha...semalam dah pi carik kat kaison...memula dah berkenan dengan dengan corak lain, cantik siap timbul2 coraknye...harga mahal sikit la rm55 satu roll...rupenye jenis tu takde gam pulak...agak leceh la kalau nak pasang....kensel...akak terpakse pilih corak lain...akhirnye berkenan dengan corak jalur2 ni...cantik gak murah pulak tu....harap2 menjadi la kiteorong menampal jap lagi...

Ni pon akak pilih gak...kaler krim dengan bunga kecik2 warne ungu...yg ni akak nak tampal kat tigkat atas tempat lepak tengok tv....kalau sempat nak buat hari ni jugak sebab esok kiteorng dah nak berjalan dah,,,,tata...sayonara....



ok la bobbyeeeee...jumpe dilain n3


6 comments:

  1. corak bunga kecik2 tu cantik...

    yan pun suka makan megi masak cam ni :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan akak pon berkenan beno dengan corak tu yan sweet je kan kaler dia....maggi tumis tersangat la sedap kan rase dia lain skit dengan yg masak rebus tu...kalau letak udang atau sotong ni mesti lagi sodapppp ;p

      Delete
  2. Replies
    1. kikiki...mekasih dik memang haru biru time menampal tu maklum la ni pestime akak try tapi alhamdulillah menampal dengan jayanye...nnti akak buat n3 adik baca tau.... :)

      Delete
  3. MAggi tumis kegemaran family SB gak. Mau tak nya 5 bungkus sekali masak. Wall paper tu cantik lah,mal

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapkan maggi tumis...kikiki...yerima kasih SB tu wall paper murah je dah siap pon saya menampal nnti saya buat n3 ok

      Delete