sila klik sini

Sunday, 10 May 2015

LAWAK KASAR!!!!

Assalamulaikum dunia dan salam hormat......



Khamis minggu lepas akak ke melaka sentral mengambil anak sedara yg balik bercuti dari batu pahat....sempat akak merayap dalam tu cuci2 mata...mcm2 kedai ada kat situ dah mcm shopping mall pulak....bila anak buah akak dah sampai kiteorng pon berbondong2 la berjalan keluar dari situ dan tetibe mata akak terpandang ke tingkap kuanter pembelian tiket dan ini yg akak nampak.....terkejut campor lawak pon ada tapi bagi orng yg tak dapat tiket  mesti rase nak bako je kuanter tu kan......


Ni la orng2 selalu cakap 'melawak secara kasau' ayat yg bawah sekali tu yg tak menahan...hahaha...kan mahen lagi gelak kan orng ye  =P



bobbyeee jumpe dilain n3.....



pssstttt!!! tak sangka akak berjaya gak buat n3 pendek!!! pasni akak tulis pendek2 jelah camni....hahahaha


4 comments:

  1. Kalau nak marah tak jadi marah Linda sebab nadanya ada gelak di situ jadi terasa bagaikan bergurau:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo jelah diorng ni kak tergelak gak saya mase tengok tu cepat2 suruh kak long ambik gambo...

      Delete
  2. jangan kak...jangan...tak puas baca..tak puas gelak...panjang2 macam selalu ..plzzzzzz

    ReplyDelete
  3. kikiki...insha Allah selagi ada cerita nak tulis dan badan sehat akak try tulis cam biase ye yan...tapi jangan plak nnti yan bosan baca akak tulis merapu2 =)

    ReplyDelete