sila klik sini

Thursday, 4 July 2013

MOH KITE KE DIP n DIP

 Assalamualaikum sume.....


sekali lagi sy dok n3 cite pasal makanan kat sini..(dalam versi jiwa kacau)..takpe la ek layankan ajelah mokcik ni..kang kalau sy dok meracau sorng2 kang x pasal2 cik somi antau sy dok spital jadi adalah lebih selamat kalau sy meraban kat sini ada gak pekdah nye sekurang kurang nye nnti mase dah tua bleh gak anak2 cucu sy bace sambil dorng cakap..."wow!!!! nenek linda kite ada tulis blog la...dasyatttt la nenek kite kan...!!"...teeettttttttttttttt...kenkonon la camtu nanti....hahahahaha


Ok berbalik dari cerita asal kite tadi,kalau korng duduk KL sila jangan meluat ye mase bace ni sambil bebel2 kutuk sy camni   "minah ni dah kenape baru pegi dip n dip nak kecoh kat sini..ape barang beb!!"..hahaha...camtu le kot ayatnye jadi sila kesian kat saya ni ye sebab sy  dok kat melaka kedai ni plak kat KL jadi bila dapat pegi tu hati sy ni punye la gumbira sampai tak terkata la....



ni mase kami baru sampai..cetengok izara cam yeyeooo je duk tengok menu,last2 sy tak tahan trus  usik2 mulut dia ..hahahah...geram je tengok dia siap kening kerut2 tu macam faham2 je....menu dia jenis yg bergambo jadi senang la klu nak memilih yg mana berkenan dihati tapi AWAS sebab semua gambo yg ada nampak tersangat la mengoda.....T_T



yg ni wajib coba kalau x silap sy name mende ni brownies crepe coklat...walau pon nipis je tp saiz dia beso gak la jadi order satu pon cukup...sedap nye sampai juling2 mata hakak makan tau lembut je lalu kat tekak...kikikiki..harge dia dalam 28 hengget



yg ni pon sedap tp kene order sorng satu xmo kongsi2 ye sebab sedap yg amat nnti takut korng gaduh plak kat situ siap terik2 rambut x puas hati kenkonon orng tu makan banyak la ko makan sikit la jadi order je sorng satu takde yg ruginye kompom korng makan sampai menjilat pinggan pat segi tu nnti...yg ni harge dia 10 hengget.


yg ni pon tersangat la sedap tp name dia hakak dah terlupe jadi pepandai le korng carik sendiri ye,ni je 3 jenis yg kiterorng order tp cukup puas hati dan puas tekak rase muak pon ada sebab semua coklat kan manis2 plak tu jadi sila la order air mineral sajok,kalau nak ikut nabesu hakak yg beso ni semua nak order tp tahap  keimanan yg tinggi dapat mengatasi segala godaan itu...hakkktuiiii

tengok kat belakang ana tu penuh dengan coklat nasib bertutup kalau tidak dah lame hakak cekau..kihkihkih...kiranya tempat ni syorga peminat coklat la jadi kalau datang sini jangan le korng pepandai nak order burger ke mee goreng kung fu a ada yg kene kuntau dengan tokey kedai satgi hakak tak campor ye...




sebagai penutup bicara saya rase berbaloi2 la datang jauh2 untuk merasa makanan kat sini coz sangat2 sedap...percaya la cakap kak TON ye....hehe






k, bye love

No comments:

Post a Comment