sila klik sini

Monday, 1 July 2013

KEJAP JE DAH 9 BULAN

              Assalamualaikum sume....



hakak mulakan n3 pendek ni dengan gambo izara sedang bersokaria ni...suka la tu dapat main masak2 tp yg sebenaunye sepah yg lebih abis sume dia baling2 nasib bukan kaca...baling la anak asalkan ko bahagia sebab bila ko gembira ema pon pasti happy same.....hohohoho....






Cam mengelatkan  hakak ni coz anak dah nak masuk umo 10 bulan tp baru hegeh2 nak buat n3 pasal umo dia 9 bulan....ape bole buat sebab kemalasan yg melanda x dapat lagi dibendung  jadi sila terima hakikat yg hakak ni seorng yg malas...bole x camtu??? bior ape pon terjadi hakak x pulik hakak tetap nak buat n3 ni jugak nnti bila dia dah 10 bulan hakak buat n3 lain ye ( tu pon tengok dulu kalau rajin ),,,ok la jom la kite sambung cite pasal izara si anak dara tecik hakak ni...dalam umo 9 bulan ni ape yg dia dah pandai buat ek nnti akak pikir jap ....???

* dia dah bole merangkak dengan laju dah macam gaya yb melawat kawasan waktu nak pancing undi

*kalau ada tempat yg bole berpaut je mesti nak berdiri sekarang ni dah pandai nak lepas tangan pastu mesti kelako je tengok dia nak imbang badan dah macam burung berkepak2

*kuat membebel dan jerit2,,,yg ni hakak tengok saling x tumpah ikut perangai apak dia...hahaha...itu tipu sebab yg kuat membebel ada la saya...bangga sekejap sebab jujur

*rajin berkemas (buat sepah) yg ni hakak x tahu la dia ikut perangai sape...haktuuuiii

banyak la lagi sampai x tahu nak tulis camne (cakap malas sude) walau camne pon hakak x penah nak pakse2 dia buat ape2 pon sebab setiap anak tu memang lain la peel nye asal dia sehat je akak dah 1000x syukur dah...




lena anak ema tido...tengok tang dahi tu dah tahu dah anak sape...haahaha...ye hakak memang berdahi jendul same cam dato siti....muhahahah...nak jugak petik name siti...tp x kesih le sebab ada orng cakap kalau dahi jendul nnti dah besar jadi orng cerdik just tengok cam hakak ni cerdik merdik sangat...hohohoho..(gelak syaiton)













banyak umo banyak gak akal dia kekadang buat hakak jadi tensi tapi hakak cepat2 sedar dari kekhilafan diri lalu hakak peluk dia ketat2 sambil nyanyi lagu lenggang2 kangkung (tu lagu feberet izara) secara brutal siap mengalahkan konsert rock tanah air....hahahaha....ok la sampai sini je geram plak tengok gambo dia tengah wek wek kan hakak ni jadi hakak pon ape lagi wekkkkkkk kan dia balik....







k, bye love





4 comments:

  1. Nasiblah izara kena gayakan ye... pakai spek sebelah tak ada cermin pun jadi hihi....

    Pandai izara tak buang skarf atas kepala sebab setengah baby ada benda atas kepala cepat aje dibuangnya..

    TQ follow blog kakak dan kakak pun dah follow sini juga yg ke 17

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan kak zakie...terima kasih follow blog sy yg x semegah ni,buat masa ni masih bole pakai lagi kekadang dia terik gak...huhu

    ReplyDelete
  3. intandayani...izara cakap time kasih kat ko coz ckp dia somel....hhehe

    ReplyDelete