sila klik sini

Monday, 15 April 2013

HAPPY BESDAY NURHAN NADZMI

                         Assalamualaikum sume.....
 n3 kali ni pendek je tapi saya tempek banyak gambo k sebab mase x mencukupi,hari ni 15 april 2013
ulang tahun hari lahir anak bujang saya nurhan nadzmi yg ke 11 tahun...memula tu takde plan pon nak panggil kawan2 dia ingat nak sambut anak beranak je tp cam kesian je bila tengok muka dia, saya taknak
dia rase saya abai kan dia lepas dapat adik baru ni jadi saya buat la sikit sambutan yg super simple untuk dia dan dua tiga orng kawan dia...huhuhu...dari takde kennnn.....nasib ko le nak....









simple mimple kan besday parti anak saya ni...hehehe..parti bidan terjun katenyeee....yg penting sume happy sudehhhh....k la sampai sini je nak gi rehat jap walau pon simple tapi penat hakak hokeyyyy....tapi nak ucap mekasih banyak2 kat cik somi sebab banyak tolong hari ni....mekasih abang sayang awak ketat2....muah muah  muahhh......


k...bye love

No comments:

Post a Comment