sila klik sini

Monday, 8 April 2013

DAH TAK SABAU - SABAU OK

                                  Assalamualaikum sume....
       
Tengok tajuk pon dah bole hagak mcm mana tak sabau nye saya ni kennn....haha...asyik dok mengira hari jew ni, tinggal 2 minggu je lagi bersamaan dgn 12 hari saya akan trus menunggu dgn sesabau mungkin....
poyo  jew...haha...nnti kalau dah beres saya share la kat sini k....kalau nak tahu gak nnti saya bagi klu sikit
kat bawah ni.........???????????














ala mesti korng dpt agak la ape yg membuatkan jiwa saya kacau sekarang ni kennnn.....tunggguuuu......








dah terlanjur buat n3 ni saya nak share gambo barang yg baru saya beli kat kedai MEGA MEGA aka romantika....comel kan?? kek yg beso tu sebenau nye bekas penghidang kek  tersangat la cute sampai saya terus terkam dgn ganas,harge 50 hengget rase nye ntah la x berapa ingat yg cup cake tu pon super cute gak......suke3 sgt sgttt.....






ok ...bye

No comments:

Post a Comment