sila klik sini

Tuesday, 2 April 2013

MUNCUL KEMBALI SETELAH LAMA MENGHILANG

                                      assalamualaikum semua....lama kot saya menghilang aleh2 muncul plak balik cam biskut lak kan...huhuhu...sekejap ada sekejap xde.Ntah ape2 yg saya dok membebel ni harap sume dpt bersabar dgn kerenah saya ni coz lame beno x menulis ni sebuk bebeno dgn kehadiran baby baru saya ni..sebelom menghilang dulu kan saya ada story yg saya ni mengandung dan mabuk yg amat2 tau.
        semua benda x boleh mkn kalau mkn mesti keluar balik lagi satu bab minuman pon same kalau dulu saya ni pengemar teh x kira la yg panas atau sejuk tapi sejak mengandung tu sy langsung x boleh minum air bukan setakat teh tp semua jenis air la cuma satu je yg boleh masuk air oren sunkist je...huhuhu...memang sensare gila masa tu kalau fikir2 balik saya tentu tersenyum mane x nye dgn pakaian asal bole rambut kusut masai .....dah mcm zombie je...hahaha
         tapi lepas kandungan masuk 3 bulan saya dah kembali sihat dan kuat ..hahaha...yg paling best sekali saya dah boleh mkn ape2 je dan x muntah or loya lagi...horeeeee



                   ni la rupe baby baru saya mase ni umur dia dah 3 bulan senang je nak jage dia ni x byk sgt ragam asal cukup susu n tido dia akan berada dlm mood yg baik ....nama nya NUR IZARA NAZARUDDIN.


cakkkk!!!! nama saya izara saya suka tawa2 n minum susu....saya lahir pada tanggal 11.9.2012
gambar ni masa izara umur 2 bulan setengah...





 sekarang sume dah tahulah kemana saya menghilang selama ni kan xde la misteri nusantara sangat pon just  sibuk sikit menguruskan keluarga yg dah bertambah ...jadi jumpe lagi di lain n3


k bye n assalam....

2 comments:

  1. hehehe..skrg...kita pulakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!...

    ReplyDelete
  2. hahahaha....pasni ko plak pah x sabar akak tau..

    ReplyDelete