sila klik sini

Sunday, 15 January 2012

PIZZA UP-SIDE DOWN GAK ~~

Assalam dan salam 1 malaysia....

Hari ni nak n3 pasal masakkan lagi ....resepi pizza ni sy amik dari blog adik ipau sy  thanks pah sudi kongsi resepi ....terliur sy tengok gambar kat blog dia tu kalau duduk dekat2 senang sikit  nak mengendeng tp kami ni duduk jauh bebeno sorng kat johor sorng kat melaka ...nasib2...jadi semlm (sabtu 14/1/12) sy pon cuba le buat pizza ni, boleh tahan gak sedap nye tp sy x pakai sosej sy guna daging cincang jew (stok lame) senang sungguh cara nak buat nye simple the mimple la....hehehehehe....mula2 tu sy pon pelik kenape name pizza ni cengitu kan rupa2 nye pizza ni betul2 terbalik la sebab kalau pizza biase tu kulit dia kat bawahkan tp yg ni kulit dia kat atas ....mcm2 tp yg penting sedap dimakn.....

dah masak pon pizza upside-down sy ni, sejuk kan sikit sebelum dipotong....



salad tanpa daun salad, cari daun tp x jumpe2 ...hehehehe




1 pinggan utk cik abe 3 pinggan utk sy....hihihihi
kat belah kanan tu sotong tepong saje buat tambah2...




dessert ni sy x buat tp beli je ...
seneng dan murah lagi 4 biji baru 4 hengget....




cheese mozzarella jenama ni masin sikit tau....

No comments:

Post a Comment