sila klik sini

Friday, 6 January 2012

KETAM OH KETAM ~~

Assalamualaikum......
selamat berhujung minggu ye teman2, hari ni baru ada mood nak masukkan n3  ....maklum la skrg sy tengah gila gan cityville ...mase sy kecik2 dulu xde pon game yg mcm ni game yg kotak2 tu ada la, tu pon terpakse berebut gan akak kalau nak main..bila dah suku abad ni baru dpt merase sume ni, tu yg jakun sikit...hihihihihi.....ok lah sy sebenau nyer nak cercite pasal ketam yg mak sy sponsor semlm, sy amik 2 ekor je tp harge dia rm 15 hengget, mak oiiii mahal nye tp mungkin saiz dia yg besau kot dah mcm bapak ketam je sy tengok, ketam ni pon berat dia semcm je dlm perjalan balik dari pasar tu sy dah terpikir nak masak ape ek..?? goreng pon sodap...!!!

ni le rupe ketam yg mak sy sponsor tu besarkan penuh gan isi  dan telur...

ini la rezeki utk makan tengahari kami anak beranak  sy masak simple2 jew tp yg penting  cincaluk tu mesti ada maklum la tekak orng melaka....


budak sekolah yg kebulur nak makan, sampai2 je terus tuju meja makan ni baju pon x sempat bukak...
lapau sgt lew tu...kihkihkih

No comments:

Post a Comment