sila klik sini

Friday, 23 December 2011

WAYANG PUNYE CERITA~~

Assalamualaikum...
Tengok tajuk n3 je mesti semua dapat agak ape cerita kat bawah ni kan..kan..kan..berapa byk kan daaaa.....
ok la seperti yg semua sudah maklum yg sy n famili suke tengok wayang kan jadi baru2 ni kami tengok cite mission impossible ghost protocol x payah la sy cite panjang2 tentang filem ni sume pon boleh agak mcm mane jalan cerita nye yg penuh aksi suspen pastu bagi menyokong industri filem malaysia plak sy tengok cite 
suatu malam kubur berasap, boleh la utk meringan2 kan otak yg serabut, cerita yg cukup simple x berapa seram dan x berapa kelakar ......
jadi sape2 yg kepingin ke pagung tu moh kite....


dlm byk2 filem yg sy tengok filem paling kanan ni gak yg best...hidup ombak rindu..!!!


ni mase sy nonton twiligt 
encem kat hero2 tu best dpt tengok diorng ni kawen.....


No comments:

Post a Comment