sila klik sini

Thursday, 1 December 2011

DATING DGN CIK ABE SAYA~~~

Assalamualaikum sume...
mase sy masukkan n3 ni waktu dah menghampiri 1 pagi (mcm x sempat2 je sy nikan)
saya ni boleh dikatakan peminat setia filem ni dari part 1 lagi dan yg terbaru twilight breaking dawn yg mula ditayangkan dari 24 nov hari tu dan baru la ni cik abe punye mase utk bawa sy menonton nya di panggung
teruja betul sy nak tengok kesudahan cite ni namun yg x best tu siap ada sambungan lagi ...
adoiiiyaiiii....meroyan le sy nak tunggu episod akan dtg ntah bila tahun le akan keluar agak nya.......











akhir nya kawin jugak diorng ni siap dpt baby lagi tu .....x sabar nak nnti twilight breaking dawn part 2 ....


8 comments:

  1. Saya pun suka tengok wayang :)

    ReplyDelete
  2. kak..lepas ni diorag dapat menantu & cucu la plak..kikiki

    ReplyDelete
  3. @dinas aldi ...sy dan keluarga sume suke tengok wayang dah macam hobi pulak....

    ReplyDelete
  4. kompom pah...hehehehe...pasni cube kau pinang anak si bella tu utk aidil ...hihihihihi

    ReplyDelete
  5. salam kenal..
    akak tk penah tenguk cite ni...

    ReplyDelete
  6. waalaikumsalam kak nyanyiansunyi...terima kasih kerana follow blog sy yg serba kekurangan ni.... best kak cite ni penuh dgn aksi romantika tp kene tengok dari part 1 dulu baru bleh faham...hihihihi

    ReplyDelete
  7. pah kau nak suruh akak risik tp cicin belah rotan nye mane???

    ReplyDelete