sila klik sini

Saturday, 19 November 2011

REKA BENTUK RUMAH YG ANEH....

assalamualaikum.....
masih x dpt lari dari tajuk pelik ...n3 kali ni sy nak kongsi tentang reka bentuk rumah yg aneh lagi pelik
kalau kat malaysia memang susah nak jumpe kot...gambar yg sy cilok kat google ni pon x tau 
kat negara mane..... asal kite sume layan sudah....
lepas ni sape2 yg bekenan nak buat rumah dgn reka bentuk yg same tu boleh la cube  
tapi jika ada kesilapan teknikal ke sila jgn salahkan sy ye....hehehehehe
jom la kite jengguk gambar kat bawah ni ...panjang2 kan la leher tu.....




mungkin mase arkitek reka rumah ni dia tengah mabuk kot 
tp sebab dah malu dia terus kan jugak x sangka tuan rumah tu suke ....
selamat kau arkitek ...hehehehehe
 kompom hasil dari arkitek yg same ni ...
dasar kaki botol.....=)
 pelik tapi comel ...kalau ada cawan dgn piring kuih mesti lagi gempakkan...hehehehehe
 ni mesti tauke kilang kasut punyer rumah....*p
 alahai same je bentuk dia jgn sesat udah lew......
 bentuk ni la yg paling gayat sekali ...cam seram je nak duduk dlm tu kan
dibuat nya runtuh x ke naya....

 kan best kalau umah mak kat kampong bentuk camni
bila raye je pasang pelita keliling umah...hehehehehe
 simpati betul pada tuan punyer rumah....;(
 yg ni paling gempak dari jauh mati2 sy ingat bakul tadi ....
kalau x nampak pelik x tau nak ckp ape lagi 
sah2 rumah ni memang pelik gilak....

No comments:

Post a Comment