sila klik sini

Thursday, 24 November 2011

MAKAN STIM BOAT FEEREE..YUMMY..

assalamualaikum......
sy nak kongsi n3 pasal stim boat hari ni,ingat x cerita mase sy kat thailand tu suami sy ada kerja kat sungai petani ? jadi kat sini dia calling2 le kekawan lame dia yg dolu2 satu tempat kerja,akhir nya kawan2 dia ajak la jumpe siap belanja kami mkn stim boat lagi ...jom jenguk2 gambar kat bawah ni...:D


bila kami sampai tu pelayan terus hidang bahan2 ni, mak datuk byk gile (kate dlm hati je tu..hehehehe)


mase ni kami tengah menunggu kuah stim boat ni, jadi acara borak2 pon bermula 
tengok muka cik abe sy tu happy je maklum la lame dah x jumpe ...


ni la rupe nya orng yg bertanggungjawab membelanja kami ...abang azman n kak hawa yg mesra alam 
walau pertama kali berjumpe sy namun sy langsung x rase kekok nak berbual dgn mereka anak beranak ...

mase ni kami sume tengah sibuk mkn tp sy sempat lagi snap gambar...


kat hotel ni la kami makan 


amboi riang nye muka ana maklum la dapat makan feeree...hehehehehe
kat sebelah ana tu anak abg azman n kak hawa.





No comments:

Post a Comment