sila klik sini

Friday, 11 November 2011

majlis hari lahir anak saya (nurhana 13 tahun pada 18 mei 2011)

assalamualaikum.....
kat n3 ni sy nak cite sikit peristiwa sambutan hari lahir anak sulung sy
mcm tahun lepas dia x nak sy buat sambutan camni cuma dia mintak mkn kat hotel 
pilihan  dia je...(senang x payah sy masak bagai)
tp tahun ni (2011) siang2 lagi dia ckp nak jemput kawan2 nye dtg ke rumah
sy pon faham2 sudah ....jadi ni la majlis kecil yg mampu sy sediakan.....


 tahun ni dia nak kek cawan pink colour....cutekan
sy order dari kawan fb sy ...tq fren



selain cup cake sy ada gak order kek coklat keju yg sodap ni
syg aising dia dah lari sikit ...tp memang puas hati...
 ni je yg sempat sy masak utk santapan kawan2 ana yg sudi bertandang
ada buah buahan,popia, nugget,ketupat vs rendang.....


 mee goreng pon ada...
 ni tetamu terhormat ...
abng ngah sy ....kalau sy x jemput dia habis 1 melaka diamuk nye nnti...

antara kawan2 ana yg sudi dtg ...(siap bawak hadiah lagi)
tqvm ye ...... 

 gambar ni blurrr sikit sory ye...


bear tu hadiah dari sy 
pen tu plak dari ayah dia 
kotak2 yg lain tu sume dari kawan2 ana.... 


sabau jew la gan budak amirul ni ......;D


 naim gan ain


nabila n ana berangan nak jadi minah rempit lew tu

2 comments:

  1. mana satu bear mana satu ana..hihihi jgn mare ye ibu ana...

    ReplyDelete
  2. bear tu kembau dia baru dpt jumpe lepas bertahun2 terpisah...wakakakaka

    ReplyDelete