sila klik sini

Wednesday, 23 November 2011

kek yg pelik lagi aneh~~~

assalamualaikum.....
ape khabar sume? harap semua sihat ye...sy kat sini yg kurang sihat sikit....masih ok lagi ni, bosan punyer pasal sy dok google gambar2  kek dan terjumpe la gambar2 ni trus sy cilok nak kongsi dengan hangpa2 sume...sy rase kat malaya ni susah kot nak tengok kek yg pelik2 camni , yelah makanan yg super sedap camtu mane boleh hias aneh2kan mestilah hiaskan cantik ,comel baru ada selera nak mkn .....
ok la malas nak cerita panjang2 jom kite tengok gambar kat bawah ni mane tau ada yg berkenan boleh le tiru nnti mase besday isteri or suami......hehehehehehe
layannnn...........



ni yg buat sy konfius?? habby dia ni syg or benci dgn wife dia ...
yelah la dah le kek tu klon wife dia pastu siap dipotong2 lagi yg muka wife dia pon cam x ceria je 
agak nye terasa2 kot mcm dia yg kene cincang....ngeri beb...




kalau doktor pakar bedah yg dpt kek ni mungkin dia seronok kot....tp kalau la sy dapat kek ni mahu demam seminggu....


bila tengok je dah kembang tekak nikan pulak nak masukkan kek ni dlm mulut.....wekkkk
ape niat sebenar nya diorng buat kek ni ekkk???  sume dah lengkap siap ada lalat lagi tu....*p


kek ni xde la loya sgt tp ada maksud yg tersirat tu....sape2 yg nak suruh suami dia berhenti merokok boleh 
le kasi kek ni tahun depan ok...mane le tahu terbuka pintu hati diorng nak berenti merokok...hehehehehehe




selalu kite tengok majlis perkahwinan mesti ada kek yg menghiasi meja mkn pengantin kan
lepas abis je acara bersanding pengantin akan potong kek kawen ni sambil bergambar kekadang tu siap pakai gaun lagi....tp kek kat atas ni plak utk majlis yg ape ekk???




simple je kan tanpa byk hiasan ....mesti kek perisa coklat ni




memang malang sunggu orng yg bernama DAN ni sape punyer idea la kasi kek yg rupe camni ??? 
sampai x terkata sy....*p

kalau ye pon nak buat kek bentuk kepala cuba la buat yg hensem sikit cam robert pattinson ke 
paling koman pon cam bruno mars ke ni x muka samdol mane ntah ....
bukan kate mkn nak tengok pon xde selera....




tengok dari gaya tangan cam pompuan je yg potong kek ni....ape agak nye perasaan dia mase potong kek ni












2 comments:

  1. kak..bukan pelik kak..tapi geli & menakutkan..hihihi

    ReplyDelete
  2. betul pah cam sengal je buat rezeki camtukan....

    ReplyDelete