sila klik sini

Thursday, 10 November 2011

APAM POLKADOT~~~

assalamualaikum...
kali ni sy nak bercerita pasal apam polkadot yg skang ni tengah famous... 
sy yg tengok pon geram gak ar coz bentuk nye yg comel n warne yg menarik...
adalah sorng rakan fb sy yg bermurah hati nak kongsi resepi gan sy...tq fren...
jadi tampa menbuang masa sy pon try la buat dan hasil nye mmang jauh beza gan yg kawan 
sy buat......;(
tp sy x berputus asa lalu mencuba utk kali yg ke 2 
dan hasil nye lebih baik dari percubaan yg sebelom ni....
kalau nak tengok hasil apam polkadot sy disini ada sy serta kan sedikit gambar 
tp dgn syarat jjgn la ketawakan sy ye......=)






 ni la rupe nye apam polkadot sy dlm percubaan pertama
ada ke sy main kukus camtu je tampa acuan .......*p

 ni plak hasil percubaan yg ke dua masih byk kekurangan 
yg perlu sy betul kan.....;)

walau pon x berapa nak cantik tapi sy happy sgt......:D

2 comments:

  1. tak dulik nak ketawe jugakkk...huakakakakaka..
    jgn mare kak..

    ReplyDelete
  2. wakakakakaka.....(gelak dgn geram)

    ReplyDelete